Korrosionsutrustning för oljeoljeringskorrosion långsiktig parkeringsfel blir högre

                       

[Bilägarens hembilkännedom] Många bilägare parkerar ofta sina bilar i garaget av olika skäl. I detta fall finns det fordons proffs sade att långsiktiga skador på parkerad bil bilen är ganska stor, därför rekommenderas inte för ägarna på språng, långsiktiga parkeringen, annars bilen kommer att vara mycket hög felfrekvens.

Varför kan inte bilar för långtidsparkering, bil yrkesmän, säger:

Först tätningen blir lättare att åldrande. Eftersom fordonet stannar är kontaktkraften runt oljetätningen alltid ojämn tills oljetätningen är permanent deformerad, vilket är mycket lätt att läcka.

För det andra, olje oxidations korrosions delar, långsiktig suspension av servicefordon, olja oxidationsfenomen kommer att vara mycket allvarliga. När började igen, cylindern och kolven bildar en torr friktion eller halv friktion, accelererad förslitning av delarna, men motståndet ökar i hög grad, vilket resulterar i svårigheter att starta.

För det tredje är batteriet skrotat i förväg. Numera är bilen i allmänhet ett blybatteri, vilket kännetecknas av självladdning när bilen är stoppad. Under normala förhållanden kan batteriet minska kapacitansen med mer än 1% varje dag och natt. Är särskilt allvarligt, långsiktig själv ladda ur batteriet, elektrodplattan ytan för att producera en sulfid, påverkar effekten av återuppladdning av batteriet, batteriresulterar i tidig pension.

För det fjärde, efter långsiktig parkering, kommer däcken att deformeras. Suspenderad bil, fordonsvikten med markkontaktdelen 4 av däcket utsätts för, vilket resulterar i tryckkontaktpunkterna krympning. Ju längre bilen upphängd tid, desto svårare att återställa den deformerade delen, så att viktfördelningen förändringar runt däcket, rullningsradien ojämn, vilket resulterar i en obalanserad däcket. När bilen är färdig med höghastighetskörning, kommer det att förekomma kroppsspridning, vilket kan påskynda slitaget på däcken och medföra dolda faror för körsäkerheten.

Fem är felet i bilens elektroniska komponenter efter långsiktig parkering. Elektroniska komponenter och kontakter på bilen har en gemensam egenskap, det vill säga vatten, fukt och korrosion, annars kommer det att leda till misslyckande. För upphängda fordonselektronik eller kabeln kontakt, kommer att kraftigt öka sannolikheten för fuktig, och ju längre tid tillfälligt, desto högre är sannolikheten för misslyckande i samband Rekommenderad läsning: tillfällig underhåll bil underhåll daglig uppdatering av nio missförstånd

Lämna ett svar