Reparation och underhåll butiken verkligen spara pengar? Kontrast [

] alla typer av familjebilar kunskap om ägaren till verkstaden när dealern sätta ned priserna snabbt och priset på kål, liksom, köpa en bil har blivit en lätt uppgift, eftersom ta den dyraste en bil söder TT, till exempel, så är detta inte ett högt pris rabatterade priser slutade bara 2 miljoner, vilket innebär att om du är en månadslön på $ 5000, kommer att kunna äta eller dricka under fyra månader för att köpa en En bil är borta. Men efter att ha köpt bilen? Det kan inte för rätt att köra oljekostnader, inte öppna det du inte ofta bryr sig om honom, inte ger det dåligt att sätta på denna punkt bilägare har börjat härva reparation Priset på underhåll av bil är borta. 4S butiken underhållsnivå är relativt god, men priset är högt, på gatan till en vän andel av det, även om priset är billigt, men kvaliteten är inte säker på, gå till några snabba verkstad eller reparationsverkstad kedja, höger, även oroa sig för pris, service och underhåll Kvalitetsfrågor.
då kedjan av snabb reparation butik eller bilverkstäder och underhåll av staden kan verkligen spara pengar det? underhåll reservdelar på plats för att säkerställa att dessa delar är av hög kvalitet? Jag sa ju att analysera idag om: 4S butiken, en stor kedja av integrerade tjänster, verkstäder och bilverkstad i staden de fyra kategorierna av bilverkstäder plats som kan göra våra liv fordon behöver inte oroa sig så.
Eftersom de flesta biltillverkare obligatoriska konsumenten att vara i 4S butiken underhåll av fordon i bilen efter garantiperioden, om inte i butiken för underhåll, det anses ett avstående av resten av fordonsgarantiperioden och specialdelar garanti . Därför föreslår detta dokument konsumenter efter bilen eller 4S butiken underhåll under garantitiden och efter garantiperioden kan vara valfria underhålls platser.
4S shop:
utan tvekan från 4S butiken underhåll och teknisk nivå är naturligtvis mycket hög, medan 4S butiken är den enda erkända tillverkarna kan vara normala garantianspråk och verkstads specialiserade fordon. 4S butiker i tillägg till andra än maskin Betjäning fordon har även fordon dekoration, skönhetsbehandlingar och fordon 4S butiken bara ett fåtal kommer att genomföras.
stor kedja av multi-service shop: Den här butiken är relativt fler tjänster, förutom out-of-underhåll men även för fordons dekoration, skönhet liksom några av de mer specialiserade underhåll, såsom däckreparations och så vidare. Det finns många butiker runt oss, såsom Michelin Chijia servicebutiker. Denna integrerade serviceverkstad jämfört 4S butik för varumärkes modellerna kan hantera en mängd olika underhåll och reparationer, och även i linje med 4S butiken i upprätthållandet av kvaliteten på några av projekten, och butikskedjor över hela landet.
verkstäder
detta lager jämfört med de ovan nämnda stora butikskedjor för omfattande service och butikslayout att vara mindre projekt kan vara relativt liten, i allmänhet endast Såsom arbetet med oljeutbyte. Denna typ av butik runt oss är mer representativ.
Auto Stad verkstad
Dessa är oftast privata verkstad öppnas även jämförs i tjänsten 4S butiker och butikskedjor omfattande service värre, och i underhåll av utrustning eftersom de inte kan vara professionell, men under vissa fortfarande ingen rutinunderhåll på problemet, inte på grund av för mycket pengar, så kostnaden är fortfarande relativt billigt, och vissa bilverkstäder finns fortfarande många bilälskare med ”utsedda” underhållspunkter, så tjänsten är tekniskt Och kvaliteten på delarna är fortfarande i grunden säker. Dock är en del underhåll punkten att tjäna mer pengar med hjälp av sämre kvalitet delar, som kräver uppmärksamhet.
Varför 4S butik kedja jämfört med serviceverkstäder, verkstäder underhållskostnader dyrt?
besvara dessa frågor är mycket enkel, kallas 4S butik, så har ett skyltfönster täcka den, och locket efter anställning, utbildning, köpa utrustning och diverse kostnader för allmännyttiga investeringar är mycket stora. Med ordspråket slutligen passerat gick vi till 4S butiken reparation och underhåll pengar utöver materialkostnader och skatter, är en stor del av 4S butiken driftskostnader och vinst.
och tjänster såsom butikskedjor, verkstäder och bilverkstad i staden, de är involverade i driftskostnaderna över en liten investering 4S butiken med mycket mindre än så, så underhåll än i ovanstående priset är mycket lägre 4S butik .
Dessutom, som 4S butiken driftskostnader än butikskedjor och snabb reparationsservice verkstad är mycket högre, och därmed sälja dyrare än vissa av kedjan av serviceverkstäder och liknande i priset på vissa material. Till exempel om underhåll används i Castrol magnetiska skyddsolja (5W-30 semisyntetisk olja), då detta fat olja 4S butiken senare behöver ungefär $ 340 med användning av samma olja till kedjan av butiker tjänste och verkstäder Så länge som 210 yuan -240 yuan, kostnaden för optiska oljematerial är mer än 100 yuan. Även på arbetskostnader, bör 4S butiker vara dyrare, till exempel ändra oljefilter laddade arbetskraftskostnader allmänt 50-100 yuan /gånger, bra varumärkesarbete kostnaderna ännu dyrare, och i den kedja av butiker service- och reparationsaffärer och bildelar Om stadens verkstadsbutik byts ut blir det 10-30 yuan /tid.
jämfört med 4S butiken, kedja av serviceverkstäder, verkstäder, bilverkstäder i staden på upprätthållandet av kvalitetssäkring har du?
detta är de mest kritiska underhållskostnader jämfört med upprätthållandet av en viss kvalitet Det är alla som är mest bekymrade. Ingen vill spendera pengar på grund av kvaliteten på underhållet. Här är några vänner som kan ha frågor, anges jag i 4S butiken underhåll av med en dedikerad tillverkare olja är relativt säker kvalitet, ett steg tillbaka ens verkligen ett problem som du kan också hitta 4S butik garantianspråk, reparations- och underhållstjänster i butikskedjor och verkstäder på kvalitetssäkring i den?
faktiskt 4S butik kan bara använda anges av tillverkaren av den ursprungliga underhålls- och reparationsmaterial och 4S butik tekniker utbildade är mer bekant med detta varumärke av fellokalisering och delar av fordonet, och därför när det gäller underhåll kvalitet är helt säkerställd.
genom vår undersökning, såsom Michelin Chi plus lagrar denna kedja av reservdelar som används i underhåll, men inte nödvändigtvis de ursprungliga delarna, men även en del stora märken produktion av delar, såsom BOSCH, MAN och andra tillbehör som produceras i själva verket vissa tillverkare De så kallade originaltillbehören tillverkas av dessa stora märken OEM. När det gäller den använda oljan anses produkterna som produceras av välkända varumärken fortfarande vara av hög kvalitet. Samtidigt måste det påminna er om att om du ska reparera butiker och verkstäder för underhåll måste be om underhåll efter underhållsintyg för att säkerställa dina rättigheter.
här för att uppmana dig om du är i bilverkstad i staden relaterat underhåll, samma modeller föreslår att du först konsultera vänner runt för att hitta en ”pålitlig” verkstad vara relaterade underhåll eller Det är att gå till några reparationer rekommenderade av Che Youhui för underhåll.
väntetid för att reparera, butik layout som är mer dominant
på grund av antalet av märket 4S butik i en stad som är begränsad, så det finns ingen 4S butiken är i närheten om du arbetar eller bor, då är du på underhåll Det är mycket obekväma. De omfattande servicekedja butiker, skulle antalet verkstäder vara mycket mer än vissa 4S butiker och distribution finns också i mitten av samhället eller kommersiella byggnader 4S butiken inte kan fastställas, så den enkla verkstäder och verkstäder stod för mer fördel.
på underhåll tid, 4S butiker och kedjan-service butiker, verkstäder, bilverkstad i staden har sina egna fördelar. 4S butiken underhåll reparationstiden kommer att ha ett antal projekt som begärts, som Toyota för att ersätta oljefilter krav från pick-up för att ersätta hela biltvätt till den slutliga leveransen av fordonet som skall slutföras inom 60 minuter. Men det fanns ingen kedja av serviceverkstäder sådana tidskrav i serviceprojekt, och kan därför vara mer långvarig användning. Men för vissa att underhålla än de större märken som FAW – Volkswagen 4S butiken för din plus tid i kö utöver tiden ersättning underhåll är den här gången in i butiken och serviceverkstad relativt liten bil för att kunna utföra reparationen Fördelarna framhävs.
Väntar på underhållsmiljön, 4S-butiker och kedjebutiker har fördelar.
ovan när det gäller underhåll när tjänsten är klar, kommer det att finnas fall som väntar i 4S butiken, för att inte tala om den naturligt har en speciell sittgrupp, där du kan komma på insidan, titta på tv, läsa tidningar eller njuta av en massage eller ens en kamp För biljard kan du också njuta av olika varma och kalla drycker.
denna tjänst i några av butikskedjor kan också njuta av tjänsten, men jämfört med 4S butiken är fortfarande en del luckor, Internet-TV och liknande inte säga, massage, biljard för vissa Kedjebutiker är en lyxtjänst. Idéer för verkstäder och bilverkstad i staden, underhåll, då endast stod och väntade utanför, om du kan få en stol att sitta är redan en stor nåd.

Lämna ett svar