Vad är användningen av anti-kollisionsbalkar? Detaljerad karossen struktur

olika ägare [familjebil] kunskap om den interna strukturen av kroppen, direkt påverkar fordonets säkerhet. Vad är den bärande kroppen? Icke-lastande kropp? Kroppskrossande energi? Denna artikel kommer att analysera karossens struktur.
● Vilken bil är en kombi sedan
vardagen vi ofta höra halvkombi, sedan ord, som i slutändan är hur man kan dela: ?? Vi sätter oftast bilen motorrum, cab, är bilens bagageutrymme som kallas ”bil”, såsom tre fack är oberoende, det kallas sedan. Om hytten och bagaget är kombinerade kallas det en lucka.
● kroppsstorlek
när man köper en bil för att förstå loppet av en bil, naturligtvis, beror på bilens totala längd, hjulbas och andra parametrar. Nu biltillverkarnas specifikationer för märkning kroppen, i princip enat, såsom kroppslängd, hjulbas, slitbanan, främre överhäng, bakre överhäng, och vissa parametrar såsom kroppens totala bredd, kommer total höjd vara något annorlunda.
● med bil förstå resultatstatistik
en cross-country bil, ofta kommer att se ett antal parametrar, såsom maximal backtagningsförmåga, maximal lutningsvinkel, markfrigång och så vidare. Nedan använder vi diagrammet för att visuellt visa betydelsen av dessa parametrar.

Lämna ett svar