Nu kan du söka tv-stjärnans drömjobb

Den 57-årige tv-stjärnan Jeremy Clarkson blev inlagd på sjukhus i samband med en familjesemester i Spanien i början av augusti. 

Men programledaren har inte hunnit repa sig och Amazon, som producerar programmet, behöver därför en ersättare till ”The Grand Tour”. 

LÄS MER: Jeremy Clarkson till sjukhus 

”Meriterande med krulligt hår”

På sin hemsida utlyser företaget tjänsten med texten:

”Amazon Prime Video söker en programledare för en tv-serie som sänds världen över. Det här är en tillfällig anställning för att täcka en frånvaro som uppstått på grund av lunginflammation. Den sökande kommer att sluta upp med ett sedan länge etablerat team av programledarkolleger av varierande storlek och ska besitta stora kunskaper om bilar, metaforer och progressiv rockmusik. Programledaren ska ha erfarenhet av att handskas med kolleger som den tycker är irriterande och att vara vilse på okända platser. Personen måste vara underhållande, engagerande och villig att göra konstpauser innan den levererar de sista orden i vissa meningar. Vänligen notera: Det är meriterande om kandidaten är ovanligt lång och har krulligt hår”.

Skämt, PR-trick eller riktig jobbannons – det är upp till var och en att avgöra. Men faktum är att tjänsten går att söka.

LÄS MER: Richard Hammonds hälsning från sjukhussängen 

Hammond fortfarande skadad

Clarkson är inte den enda ”The Grand Tour”-stjärnan som är ur form. 

Tidigare i år fördes Richard Hammond akut till sjukhus efter en allvarlig trafikolycka. Han skadades när hans vita Rimac Concept One, en elbil tillverkad i Kroatien, kraschade på en avstängd racingbana och fattade eld. 

Efter händelsen dras Hammond fortfarande med en knäskada, uppger Carbuzz

Lämna ett svar