Han vill byta privat ö – mot en snabb Porsche

Emilio Cirelli nådde nyhetsflödet för ungefär tre år sedan när han la upp en annons på Craigslist.

Då ville han byta bort sin privata ö mot en Ferrari Enzo.

Men det verkar som att han inte fick napp då – för nu är han tillbaka igen.

Den här gången har han lagt upp en annons på Racing Junk där han erbjuder samma ö i utbyte mot en Porsche 918 Spyder.

– Jag äger en 911 och känner att Porsche är en av de bästa bilarna som någonsin tillverkats. Den är körbar, billigare och underhållet är bättre. Du kan sätta dig i den och köra, men du kan nog inte köra en Ferrari varje dag, säger han till Team Speed.

Äger tre öar

Emilio Cirelli jobbar till vardags som fastighetsmäklare i Florida och det är också där som han äger sin egen privata ö. Han har även två andra i Jacksonville och Ormond beach.

– Den här ön har jag haft i ungefär tio år. Jag har sålt den två gånger, men köpte tillbaka den 2008. Jag sålde den för 8,5 miljoner kronor båda gångerna, säger han.

I sin annons skriver han:

”Rent byte med min ö för din 918 Porsche. Jag har 1,2 hektar som är lokaliserat 16 kilometer söder om Daytona Beach Florida vid Halifax River, som också kallas The Florida Atlantic Intracoastal Waterway.”

LÄS MER: Porsches elbil Mission E lanseras 2020

 

Har ägt 40 Alfa Romeros

Emilio Cirelli har ägt 40 Alfa Romeros och beskriver sig själv som en bilentusiast.

– Jag hade inte haft något emot att göra bytet. Det är mycket lättare. När någon väl köper en Porsche 918 så vill de ha mycket mer pengar än vad de själva betalade för den. De flesta som köper en betalar runt 7,3 miljoner kronor eftersom de finns i begränsad upplaga.

Än så länge har ingen visat något intresse för utbytet så det återstår att se om Cirelli lyckas byta bort sin ö en gång för alla.

Sugen på en sportigare bil? Se vad din gamla är värd här

Lämna ett svar