Zlatans Merca till salu – glödhet på Blocket

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic köpte en Mercedes CLK430 AMG när han spelade för holländska Ajax. Bilen, som har en vrålstark 4,3-liters V8-motor, fick sen hänga med till Sverige där den sen såldes.

Nu finns Zlatans Mercedes hos Rolf Johnsson i Örebro, som köpte den i samband med fotbolls-EM 2008. Han gillar bilen, men har bestämt sig för att sälja den.

– Det är en fantastisk bil. Jag är inget bilfreak, jag är ointresserad av tekniken. Men jag gillar att åka bil. Och det är fantastisk komfort i den här bilen, säger Rolf Johnsson.

LÄS MER: Lewis Hamilton kör Koenigsegg i Gumball 3000

Annonserat tidigare – men ångrat sig

Bilen som är av modellår 2002 är en cabriolet och den är rikligt utrustad med bland annat AMG-paketet, el-stolar och automatlåda.

Zlatans gamla Mercedes har blivit väl omhändertagen med regelbunden service. Dessutom har den sluppit den svenska vintern, eftersom den bara körts på sommaren. Totalt har bilen nu gått cirka 6 500 mil.

Rolf Johnsson har köpt en nyare bil och tänker därför sälja sin CLK430. Men om det verkligen kommer att bli så får vi se.

– Jag har annonserat flera gånger tidigare – men tagit bort annonserna. Jag får lite ågren varje gång, säger Rolf Johnsson.

HÄR hittar du annonsen!

Lämna ett svar