50 riktigt bra suvar – för olika plånböcker

TIPS: De 10 bästa nya suvarna i olika prisklasser

Vill du köpa en ny suv? Här har vi listat de 10 bästa modellerna i olika prisklasser – från Mazdas tuffa lilla CX-3 till Mercedes komfortabla GLC.

TIPS:10 riktigt bra suvköp på begagnatmarknaden

Suvarna är ofta väldigt dyra nya, men desto mer prisvärda på begagnatmarknaden. För dig som inte vill vara den som tar smällen för den värsta värdeminskningen finns det klipp att göra!

TIPS:10 suvar – som du kan ha råd att köpa

Det finns suvar som inte kostar skjortan när de rullar ut från bilhallen med noll kilometer på mätaren. Här tipsar vi om 10 nybilsköp som ligger i en prisklass långt under dyra premiumsuvar som Volvo XC90 eller BMW X5.

TIPS:Begagnat – 11 bra småsuvar under 100 000

Man behöver inte köpa en ny suv för att få funktionen av en bil med bra framkomlighet. Och det går att få ett riktigt fint exemplar för under 100 000 kronor, till och med en premiumsuv som BMW X3. Här är 11 smarta tips på mindre terrängfordon.

TIPS:Fyrhjulsdrivna bilar – här är 10 bra köp

Även om intresset kring suvarna har växt så är det fortfarande fler svenskar som väljer att köpa kombi-bilar. Oavsett vilken av kategorierna du väljer finns det gott om bilar som erbjuder riktigt bra framkomlighet. Här har vi listat 10 bra köp för dig som vill ha fyrhjulsdrivet.

Lämna ett svar