Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man behandlar en Rusty Gas Tank

Rost är en negativ del, speciellt när det är dom över din bensintank. Med rost i din bensintank kan orsaka allvarliga funktion problem på ditt fordon och gas-drivna enhet. Det är absolut nödvändigt att ta bort all rost från din bensintank innan du använder gasdrivna post, annars riskerar du att skada din motor. Det finns flera sätt att befria din bensintank av rost, och oavsett vilken metod du använder, måste den kompletteras så snart som möjligt efter att du märker det rost. Saker du behöver
Silvertejp
Rust remover som Rusteco, 1 till 2 liter minst
tvål och vatten
trädgårdsslang
Handduk
Hårtork (tillval) katalog Two hinkar, varje möjlighet att hålla volymen på din bensintank
Fin sil som fönsterfilm
färsk bensin
Visa fler instruktioner
1

Lossa bensintank från enhet. Detta kommer vanligtvis att bestå av kopplar till en rad i motorn och stöden som håller dem vid fordonet, gräsklippare, osv
2

Häll gasen inne i en av hinkar och släng enligt till statliga lagar i ditt område. Denna gas kan ha rostpartiklar i det, och du inte vill ha det tillbaka i bilen.
3

Fyll tanken 1/4 till ½-vägs full med varmt tvålvatten. Swish vattnet i några minuter för att ta bort så mycket lös rost som möjligt.
4

Häll ut i den första hinken eller i ett särskilt utrymme.
5

Dry tanken helt genom att ställa ut på en handduk över natten och använda låg värme på en hårtork på morgonen, eller bara låta det sitta tills det är helt torrt.
6

Tejpa alla öppna ändar med kanal band utom den största öppningen. Detta bör vara där du faktiskt fylla upp bensintanken.
7

Häll alla liter rostborttagare i din tank (eller enligt anvisningar på etiketten om etiketten instruktioner är olika). Swish runt till och från i 10-minutersintervaller för två timmar.
8

Ställ bensintanken och ned så att rost remover arbete.
9

Skaka alla tre till fyra timmar för 10 minuter under en 24-timmarsperiod.
10

Sila rostborttagare genom fin sil i hink nr 2. Kasta bort rost, och återanvända rostborttagare om indikerat att det går att återanvända på etiketten.
11

Skölj bensintanken med en vattenslang, och ta bort tejpen. Låt torka helt precis som tidigare. Sätt tillbaka bensintank, och fyll med ny gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135105.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.