Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur det förslag för att förbättra gas körsträcka

De flesta människor letar alltid efter sätt att förbättra gas körsträcka på sina fordon , och vissa sätt är mer kreativa än andra . Utarbetande, till exempel , är en teknik som ofta används av racingförare. Denna teknik är enkel. Det i grunden handlar om att köra bakom ett stort fordon på motorvägen . Detta minskar luftmotstånd , vilket hjälper din bil använder mindre gas . Men det kan också vara farligt , flytta din bil närmare än det rekommenderade avstånd som krävs för att stoppa i fallet nödbromsning . Instruktioner
1

Välj en rutt som innebär motorväg resor . Drafting är bara effektiv när det görs på motorvägen . Välj inte en motorväg med en massa vändningar , eftersom den extra brytningen som sker på dessa vägar gör att utarbeta mer riskabelt .
2

Hitta ett fordon som är större än din. Fordonet måste vara betydligt större , så du bör försöka hitta en halv lastbil . Inse dock att lastbilar som är extra bred också kan spärra din syn på vägen framåt .
3

byta körfält om det behövs för att placera din bil bakom semi lastbil . Du måste vara direkt bakom lastbilen , men glöm inte att hålla ett säkert avstånd på minst 150 meter . Detta är den mängd utrymme som behövs för att kunna bromsa på 55 miles per timme . Om du kör fortare , lägga ännu mer utrymme mellan din bil och bilen framför dig . Om du flyttar dig för nära , du sätter din säkerhet på spel bara för att spara några gas miles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135124.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.