Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man annonserar på din bil och få gratis Gas

Oavsett vad din ekonomiska situation är, är det lätt att uppskatta värdet av ordet "fri." Gas For Free är ett program som handlar gas för fordon reklam, eller "Drivertising" som det kallas på bolagets hemsida. Om du är villig att använda din bil som en mobil annons de kommer i sin tur att ge dig en gas kort av varierande värde, beroende på hur mycket av bilens yta utrymme du är villig att täcka. Saker du behöver
bil (ca 10 år gamla eller nyare) katalog giltigt körkort
Up-to-date auto försäkring
ren färdregistreringen
Visa fler instruktioner
Registrera
1

Gå till gasforfree.com och klicka på "föraren anmäla dig" länken på hemsidan.
2

Slutför registreringen med ditt namn och kontaktuppgifter uppgifter, födelsedatum, fordonets år, märke, modell och färg, samt de genomsnittliga miles du kör dagligen och månadsvis.

Klicka "ja" eller "nej" anger om du har en giltig försäkring.

Ange eventuella "ytterligare information", som beskrivs på webbplatsen som något användbart för att bestämma din behörighet för programmet, som du pendlar i långsam trafik, vilket skulle öka exponeringen av all reklam.

Billiga 3

De sista stegen i registreringen inkluderar en demografisk avsnitt liksom grundläggande frågor som din nivå av intresse i programmet (ränta från 1 - 10), och när du planerar att starta, om du väljs. Dessa steg är valfritt men, enligt hemsidan, hjälpa till att matcha dig med lämpliga annonsörer.
4

Läs igenom Allmänna villkor längst ned på sidan, klicka på Ja om du godkänner och skulle vilja att slutföra din registrering, typ i Captcha koden och klicka på "Ansök nu"-knappen för att lämna.
Tjänar
5

Du registrering kommer att ses över vid färdigställandet och , om du uppfyller de nödvändiga kriterierna, kommer du att väljas och adderas till företagets förare databas. Vid denna punkt, kommer du att vara berättigad att delta i reklamkampanjer.
6

annonsmöjligheter uppstår kommer du att bli kontaktad om din villighet att delta. Du kan minska om du av någon anledning hittar annonsen oönskade och vänta på nästa annonsören men om du avböjer två annonser i rad kan tas bort från databasen.
7 p Om du accepterar att främja , måste du underteckna ett kontrakt som kommer att innehålla information om längden på kampanjen (tre månader till ett år,) vilken del av fordonet i annonsen täcker och mängden av fri gas du kommer att få. Gasforfree betalar förare mellan $ 50 och $ 299 värde av bensin per månad under hela kontraktet.
8

Du måste köra minst 40 miles per dag eller 1250 miles per månad så länge du har reklam på din bil. Enligt Gas gratis hemsida, är slumpmässiga kontroller genomförs och du kan bli skyldig att lämna kvartalsvisa körsträcka information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135437.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.