Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man reda på bilens MPG

Miles per gallon (mpg) är ett mått på en bils prestanda. Denna mätning är vanligtvis delas upp till två siffror, stad och landsväg, motorväg körsträcka är oftast bättre eftersom det finns ingen stop and go trafik. Ett högre värde innebär att bilen kan gå vidare på en gallon gas som kommer att hjälpa dig med bränslekostnader. Varje bil är klassad för MPG och dessa nummer används som en del av fordonens specifikationer. Det är viktigt att känna till MPG av en bil du har så att du har en god uppfattning om hur mycket bränsle du behöver. Saker du behöver
Kalkylator Review år, göra och modell av din bil
Visa fler instruktioner
Använda vägmätare
1

Fyll din bensintank upp helt. Skriv ned numret på din vägmätare som utgångspunkt körsträcka för din resa.
2

köra bilen som du normalt skulle tills bensintanken är nästan tom. Skriv ner vägmätare numret när du fyller bensintanken.
3

Subtrahera det första numret från den andra nummer för att få det antal miles kört denna tank. Dividera detta antal med antalet liter i tanken för att få denna tank MPG. För att få ett mer exakt antal, ta mätningar konsekvent över en tidsperiod och en genomsnittlig them.Alternately, kan du se hur många gallons läggs på bensinpump som du fyller upp och dividera avståndet med det.

Använda Internet
4

Öppna din webbläsare och gå till fueleconomy.gov. Detta är regeringens hemsida som listar den faktiska MPG av ett fordon.
5

Klicka på "Hitta och jämför bilar" länken på övre vänstra sidan av skärmen.
6

Klicka på året bilen gjordes för att öppna en lista över de fabrikat av fordon från det året. göra av bilen för att öppna en lista över att tillverkarens modeller
7

Klicka på. Klicka på din bilmodell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135080.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.