Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Nackdelarna med att använda bensin för bilar

I början av 20-talet, skapade investeraren Henry Ford förbränningsmotorn. Denna motor använde bensin för att driva den första T-Forden mer än 100 år sedan. Motorn har förändrats lite sedan dess enligt Market Watch, men många förändringar har skett i världen av bensin. Bensin användning får stora konsekvenser för miljön, hälsan, beroendet av fossila bränslen, och den politiska scenen som kan skingras om bilindustrin skulle kunna använda en alternativ energikälla. Miljö

Trots den senaste tidens ansträngningar för att förbättra bränsleeffektiviteten och minska giftiga utsläpp i bilar, har utsläppen fortsatt att öka stadigt under de senaste två decennierna. När bensin förbränns det släpper slutprodukterna koldioxid, koloxid och kväveoxider, vilket kan bidra till klimatförändringar. Även infusion av 10% etanol i bensin har inte åtgärdats utsläpp problemet, enligt Alpha Online, särskilt eftersom omvandlingen från etanol till majs faktiskt kräver användning av fossila bränslen. Addera Hälsa

Bensin exponering kan uppstå från att fylla din tank, från en gasläcka i din motor, eller från allmän spill och olyckor. Bensin kan förorena dricksvatten eller närliggande mark om du har ett bra system eller jorden nära din uppfart. Höga nivåer av bensin kemikalier tas i från dag-till-dag exponering som bensen kan orsaka cancer, enligt den Illinois Department of Public Health. De långsiktiga effekterna av tillfällig kontakt med bensin är inte så allmänt känt, men inandning av ångor kan leda till yrsel, huvudvärk, förvirring och andningssvårigheter.
Fossil Fuels Dependency

p Det är ganska allmänt känt att jorden börjar få slut på fossila bränslen, vilket bensin är en stor del av. Även om beräkningarna av geologer och oljebolag förutspår att det finns en begränsad mängd olja kvar, kan deras beräkningar fortfarande stora överdrifter enligt Common Dreams. Eftersom bensin kan rinna ut i nästa århundrade, är det absolut nödvändigt att börja göra förändringar i världen bränsletyp. Andra bränslen som vätgas eller solenergi som inte är beroende av fossila bränslen kan eller inte kan vara svaret, men komma med en lösning innan du kör ut på bensin är ett måste.
Olja Politik
p Det är konstigt att tänka att något så enkelt som vad vi lägger i våra bilar kan ha politiska följder. För närvarande innehar Mellanöstern en extrem grad av auktoritet i världen på grund av världens beroende av olja fyndigheter som finns i denna region. Övriga världens ledare har en överdrivet stor mängd kontroll samt på grund av olja, inklusive Irans Mahmoud Ahmadinejad och Venezuelas Hugo Chavez, enligt Market Watch. Om en ny inhemsk energikälla för bilar skulle kunna skapas och skördas, skulle dessa utländska ledare och nationer har inte ett sådant järngrepp om resten av världen på grund av oljan. Det är tänkt att en del av de krig de senaste decennierna har varit delvis inspirerad av olja samt. Minska behovet av olja och eventuellt det upplevda behovet av att bekämpa försvinner också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135288.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.