Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra bränsleeffektiviteten i en Hummer H2

Om du är föraren av en Hummer H2, då är du redan smärtsamt medveten om att ditt fordon valet inte uppnå största gas körsträcka. Naturligtvis är detta förväntat, med tanke på att Hummer är utrustad med en massiv motor kapabel att föra ut över 300 hästkrafter. Kombinerat med sin storlek, är Hummer H2 helt enkelt inte kommer att konkurrera med små hatchbacks eller sedans när det gäller bränsleekonomi. Det finns åtgärder du kan vidta, men att få den bästa gas körsträcka möjligt för din Hummer. Instruktioner
1

Kör din Hummer H2 långt under hastighetsgränsen. I en intervju med The Washington Post, Peter Goss, PBS: s "MotorWeek," uppgav att fordonen börjar förlora bränsleeffektivitet vid hastigheter över 38 mph. I själva verket kommer hastigheter över 55 mph resultera i så mycket som en 10 procent förlust i bränsleekonomi. Din Hummer är ett tungt fordon som inte är konstruerad för hastighet. Använd din Hummer s farthållare för att bidra till att begränsa hastigheten vid körning på plana sträckor.
2

Hjälp din Hummer H2 förlora så mycket vikt som möjligt. Ju lättare du kan göra din bil, desto mer gas du ska spara. Faktum är att bara 100 pounds drastiskt kommer att påverka din gas körsträcka, minska det med så mycket som 2 procent. Därför ska du dra inte onödigt last och du måste avinstallera eftermarknaden tillbehör, såsom stora, tunga däck och hjul.
3

Undersök vägar man brukar ta när du kör din Hummer H2 . Se till att du använder en rutt som undviker bergig terräng och stop-and-go-trafik. Använd även vägar som tar dig dit du behöver gå på så kort tid och avstånd. Effektivare vägar kommer att leda till en mer effektiv Hummer
4

Ändra din Hummer: s olje-och transmissionsoljor,. Ha motorn trimmad årligen, och kontrollera däcken för att säkerställa att de är pumpade till rätt nivå. Om din Hummer s motorn går jämnt, ser du att ökad gas körsträcka kommer att resultera. Ordentligt pumpade däck skapar mindre motstånd och låta din Hummer röra sig lättare på vägen. Detta kan översättas till bättre gas körsträcka. När du byter olja, överväga att byta till en syntetisk eller lägre viskositet olja, som både minskar belastningen på motorn.
5

Undvik överanvända dina Hummer bromsar. Konstant bromsning är en åderlåtning på gas körsträcka. Du måste förutse hållplatser och kusten till stillastående så mycket som möjligt. Dessutom måste du undvika tailgating, eftersom det resulterar i bromsning sedan snabbt påskynda, båda kosta på gas pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135298.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.