Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur att rengöra en tank Aluminium Gas

Aluminium bränsletankar är vanligt bland många bilar och lastbilar. När dessa tankar måste repareras eller bytas ut, bör de vara ordentligt rengjorda. Rengöring dessa tankar är utmanande på grund av bränslets rester och ångor gas fortfarande inuti dem. Det finns ett antal säkerhetsåtgärder som bör beaktas för att korrekt rengöra en bränsletank. Saker du behöver
hävert pumphandboken
Instruktion för fordon
trädgårdsslang
Vatten
Saltsyra
surt rengöringsmedel
Handskar
Visa fler instruktioner

1

bort allt bränsle från aluminium bensintank. Ett bränsle-siphoning pumpen kan användas för att avlägsna överskottet av bränsle. Hävert pumpar gör bränslet borttagningen mycket lättare. Du kan kasta bränsle, eller överföra den till en annan godkänd behållare för senare användning.
2

lokalisera den exakta positionen av bränsletanken under fordonet. Konsultera fordonets handbok för rätt plats, och för instruktioner om hur du tar bort tanken på ett säkert och korrekt sätt. Samla några verktyg behövs. Se till att alla slangar är bruten och att alla håller remmar tas bort eller lossas innan du tar bort tanken.
3

Fyll tanken med vatten med en trädgårdsslang. Skaka försiktigt tanken så vattnet tvättar toppen och insidan av tanken. Se till att vattnet inte stänka ut ur tanken röret. Placera änden av en lång, metall kedja inne i tanken och rulla runt för att bryta upp någon rost som har utvecklats. Fortsätt att placera vatten i tanken tills det blir klart.
4

Töm tanken helt, och sedan fylla upp den igen med vatten. Lägg ett kopp saltsyra till vattnet. Använd handskar, en mask och skyddsglasögon vid hantering av syran. Använd de sura utomhus - i ett välventilerat utrymme - och TD inte andas föreningens ångor. Skaka tanken för att blanda syran och vatten.
5

Dumpa tanken i en avloppsvatten avlopp. Placera tanken utanför att låta det torka. Tillsätt en liten mängd av sura rengöringsmedel i tanken att hjälpa till med torkning och en ren yta. Låt tanken torka helt innan du sätter tillbaka den till fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135670.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.