Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man gör en Toyota RAV4 mer bränsleeffektiv Med mindre motstånd

Sedan introduktionen har Toyota RAV4 konsekvent lyckats uppnå respektabel bränsleeffektivitet. Faktum är att sedan 1996 har varje RAV4 producerat motorvägen MPGs i mitten till höga 20s, med ett fåtal ens bryta 30 MPG märket. Även om din RAV4 blir bättre gas körsträcka än de flesta stadsjeepar, ska du inte känna som om du behöver lösa. I själva verket kan du göra det ännu mer bränsleeffektiva genom att öka RAV4: s aerodynamik, vilket minskar dess drag. Instruktioner
1

Sluta använda takräcket. Piling något på utsidan av RAV4 kommer att lägga vikt och öka luftmotståndet. Detta, i sin tur, skulle kunna minska Toyotas bränsleeffektiviteten med så mycket som 5 procent, enligt Federal Trade Commission.
2

Slå på RAV4 luftkonditioneringsapparater under varma dagar och när de reser över 35 mph . Körning i högre hastigheter med fönstren rullade ner kommer att öka motståndet. Men prova att använda luftkonditioneringen sparsamt, som splurging på AC kommer också att minska gas körsträcka.
3

Kontrollera med en lokal däckhandlare och se om du köper däck som är smalare än däck som är installerade på din RAV4. Breda däck ökar luftmotståndet /dra. Installera smala däck bör förbättra gas körsträcka, inte bara därför att de möjliggör för mindre motstånd, men också eftersom de tenderar att vara ljusare.
4

Inspektera grillen område på din RAV4. Om det finns några skador på luft-dammen eller luft dammen saknas helt, kommer bilens aerodynamik äventyras. Har luften dammen repareras eller ersättas för att minska friktion och öka gas körsträcka.
5

köpa och installera jämna hjul. Dessa hjul har en skivliknande utseende när de installeras och visas som om de är nästan i jämnhöjd med däcket. Open-stil hjul, såsom de med flera ekrar eller hål i sin design, kommer att leda till större motstånd vid högre hastigheter.
6

Sänk din RAV4. Detta kan visa sig vara ett dyrt alternativ, även om det kommer att bidra till att minska luftmotståndet. Sänkning kit kan köpas som, när den installeras, kommer att släppa höjden på RAV4 och således minska dess dra. Om du inte är mekaniskt benägna, behöver du en professionell mekaniker installera sänkningssats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135582.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.