Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra en VW TDI Mätarställning

en turboladdad direktinsprutning (TDI) motorer är en av flera typer av motorer som används av Volkswagen i sina bilar, bland populära modeller som Jetta och Golf. Denna motor kan köras på diesel, till skillnad från sina motsvarigheter, som körs på bensin. Oavsett märke och modell på din TDI-operativsystemet Volkswagen bil, kan flera allmänna tips att förbättra körsträcka du får på en tank bränsle. Saker du behöver
Luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Ändra luftfiltret var 20.000 miles. Den specifika process varierar beroende på märke och modell, och beskrivs i bilens instruktionsbok. Alternativt har din återförsäljare eller serviceverkstad garage göra det åt dig. Volkswagen rapporterar att ändra din luftfilter kan förbättra accelerationen effektiviteten med så mycket som 11 procent.
2

Sakta ner och följ hastighetsbegränsningen. Den körsträcka du får i din bil snabbt sjunker när du kör över 60 km /h, varnar det amerikanska Department of Energy. Dessutom, Volkswagen säger att växla mellan fortkörning och tung, plötslig brytning kan släppa din körsträcka med mer än 33 procent när du kör på motorvägen.
3

Behåll din Volkswagens däcktryck, föreslår bolaget, som säger att det kan förbättra din bränsleeffektiviteten med så mycket som 3 procent. Många nya Volkswagen-modeller har en automatisk däcktryck övervakning som tänds en varningslampa på bilens instrumentbräda när bilen däcktryck sjunker under den rekommenderade mängden. Du hittar det rekommenderade däcktrycket för ditt märke och modell på insidan kanten av förardörren.
4

Avlägsna allt bagage, lådor eller andra objekt i din Volkswagen att du inte behöver för resan, såsom idrottsplatsen eller papperskorgen. Varje kilo onödig vikt sänker körsträcka du kan krama ur en liter diesel. Det amerikanska Department of Energy bedömer att du minskar körsträcka så mycket som 2 procent för varje 100 pounds av extra vikt i bilen.
5

Slå på bilens farthållare när du är i friflytande trafiken på en större väg, föreslår Volkswagen. Detta håller din bil rör sig med en konstant, jämn hastighet och hjälper ekonomin öka bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135554.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.