Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur vill öppna en låst tanklock

Låsta gas caps finns i olika storlekar för att passa en mängd olika bilar märken och modeller . En typisk cap kostar allt från $ 15 till $ 25. Att ha en låst tanklock kan förhindra bensin tjuvar från att suga din bränsle mitt i natten , men låsta gas caps kan ibland vara svårt att öppna även för bilarnas ägare . Instruktioner
1

Använd knappen . Vrid nyckeln medurs , sedan tillbaka till vänster . Ta ut nyckeln och snurra locket så att du kan börja tanka din bil .
2

Frys locket . Om locket sitter fast eller låst på en påfyllningshals och du inte har fast nyckel , hälla kallt vatten över locket . Låt vattnet frysa genom att placera is över locket eller väntar en till två timmar under vintern för locket för att frysa på egen hand. När vattnet har frusit , snurra locket på samma sätt som du skulle om det var olåst . Addera 3

Använd en tång . Dra greppet på locket för att hålla den från att snurra . Använd en tång för att vrida locket moturs. Fortsätt att vrida locket åt vänster tills det snurrar bort .
4

ringa en låssmed . Om du har tappat bort locket nyckeln och inte kan öppna locket , ring din lokala låssmed . Kostnaden för att använda en låssmed kan köra dig från $ 75 till $ 100 beroende på vilken del av landet du bor i och vad låssmeder ut i ditt område .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135146.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.