Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka med Mods

Att uppnå optimal gas körsträcka är ett stort problem för ett antal skäl. Till exempel, inte bara bättre bränsleeffektivitet översätta till en renare miljö, slutar det också långsamt läckage av pengar från ditt bankkonto. Med detta i åtanke, även om du inte har den mest ekonomiska av fordon, finns det ändringar du kan utföra på din bil eller lastbil för att göra varje liter bensin räknas. Instruktioner
1

köpa och installera ett Sportluftfilter och luftintag i bilen. Bilens stock luftfiltrering och intag systemet är i allmänhet installeras av tillverkaren eftersom de är de mest kostnadseffektiva, dvs billigt. En Sportluftfilter och intag modifiering kommer att ge ett bättre flöde av luft till motorn, låter den andas lättare och arbeta mer effektivt, vilket ökar bilens gas körsträcka.
2

Byt ditt systemet lager avgaserna med en ny, prestationsbaserad avgassystemet. I likhet med luftfiltrering och intag systemet, är bilens lager avgaser begränsad. När din motor andas in ren luft, måste det också vara i stånd att effektivt utandning rök. En föreställning avgaser mod ger en bredare avgasrör, tillverkade på ett sådant sätt som möjliggör avgaser att utvisas smidigt, utan mottryck. Detta innebär att din motor inte behöver arbeta så hårt, vilket också innebär att det brinner mindre gas.
3

Installera en modul prestanda effekt på din bil. Denna modifikation inställs väsentligen och programmerar din motor. Vanligtvis, dessa moduler är enkla att installera: en enkel plug and play modifiering. Även moduler kan bli dyrt (beroende på fordonstyp), de tillåter din motor för att uppnå topprestanda i både hästkrafter och bränsleekonomi.
4

Ta bort överflödig, onödig vikt från ditt fordon. Denna ändring är en som händer varje dag i racing världen. Fordon ständigt strippas för att ge bättre effekt och bränsleeffektivitet. Även om det kan smärta dig att göra det, måste du ta bort tillbehör som har lagts till i din bil eller lastbil för estetiska syften. Ersätt stora däck med lager-sized däck, ta bort takräcken, barer rulle, onödig belysning och krom. Också byta från stål eller tunga hjul till en ljusare, lättmetallfälgar.
5

Installera en GPS-enhet i bilen. En GPS-mod gör att du kan ta den kortaste, mest effektiva vägen, undvika trafik och hålla dig från att bli förlorade. Var och en av dessa funktioner i en GPS kommer att ge ett uppsving för din miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135253.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.