Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Bad tank Symtom

En bensindriven motor kräver ren gas som räcker i oktan och lägre vattenhalt för att hålla motorn på prime prestandanivåer. Någon dålig gas driver motorn kommer att resultera i att motorn blir störd och orsaka en rad prestanda-relaterade symtom. Motor Pinga

Ett vanligt symptom på dålig gas pinga, eller knackar, till följd av dålig eller ofullständig motorns förbränning. Detta orsakas av den dåliga gasen inte antänds och inte bränna inne motorns cylindrar så bra som det borde.
Sämre effekt

dålig motorprestanda och lägre motoreffekt beror i allmänhet på dålig gas. Störningar i motorns normala förbränningen kan orsaka minskad effekt och hindra normal prestanda.
Motor Tvekan

Bad gas typiskt att orsaka att motorn tveka eller snubbla under fordonets acceleration.
Hard-Starting

En motor som är svårt att starta är ofta ett symptom på dålig gas i tanken. Ignition är beroende av en ren och jämn ström av högkvalitativ gas. Bad gas som är orent och låg oktan eller hög vattenhalt kan förhindra initial motorns förbränning, vilket gör det svårare att starta bilen.
Ständigt Running

Om Motorn fortsätter att gå efter att motorn stängts av, kan det vara ett resultat av en dålig tank. Motorn kan fortsätta att köra i flera sekunder efter att den har redan varit avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135086.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.