Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Ger Premium Gas fler hästkrafter ?

Premium , även känd som 93 -oktanig bensin , är den dyraste bensin vid pumpen . Premium bensin gör och inte ger mer hästkrafter , beroende på vilken typ av bilmotor den används i. högprestandamotorer

högprestandamotorer vinna hästkrafter från användning av premium bensin . Exempel är fordon av märken som Volvo och Mercedes eller sport modeller av motorcyklar . Sådana motorer körs även på lägre kvaliteter av bensin , men på bekostnad av hästkrafter och prestanda .
Icke högprestandamotorer

Icke högprestandamotorer inte vinna hästkrafter från användning av premium bensin . Exempel är fordon av märken som Ford , General Motors och Chrysler eller " ekonomi " bilar klass . Premium bensin rengör bränslesystemet till en examen men inte lägga hästkrafter .
Upptäck din Motortyp

känna din motortyp är nyckeln till om det kommer att få mer hästkrafter från premium bensin . Konsultera fordonets handbok för att se vilken typ av bränsle som den är konstruerad för att köras på . Om du inte längre har ägarens handbok och informationen inte finns , kontakta fordonstillverkaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135446.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.