Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Coast en bil för att spara gas

Om gaspriserna stiger eller faller, kommer alla alltid söker efter nya sätt att spara olja. Bevara denna fossila bränslen är bra inte bara för plånboken men miljön också och på grund av detta, spara gas är en av dessa märkliga områden i livet där personligt intresse faktiskt sammanfaller med allmänhetens bästa. Om du är den typen av person som vill rädda världen eller bara någon som vill spara lite pengar, lära sig att kusten din bil är ett enkelt och effektivt sätt att spara energi. Instruktioner
1

Få lågfriktionsdäck. Medan den ursprungliga kostnaden för nya däck är stor, däckmodeller som specialiserat sig på att minska rullmotstånd såsom Michelin Energy MX 4 påstående att hjälpa körsträcka öka gas. Denna gas-sparande funktionen kommer att vara ännu viktigare för någon som tänker på utrullning sitt fordon så mycket som möjligt.
2

Ljusare ditt fordon. Många människor bär alla typer av onödiga saker i bakluckan på sin bil eller ens i deras baksätet. Gör dig själv en tjänst och rensa ut din bil. Inte bara kommer detta att leda till en mer estetiskt tilltalande interiör, men det kommer också att minska luftmotståndet på bilen medan utrullning.
3

inte bakluckan. Tailgating kommer att resultera i mer abrupt start och stopp på grund av den minskade reaktionstiden måste till bilen framför dig.
4

Planera ut din rutt i förväg. Välj den väg som kommer att ha minst antal stoppskyltar och gatubelysning. Detta gör att du till kusten för större avstånd i taget.
5

blicka framåt. Även den mest avancerade och dalbana kommer oundvikligen att stöta på en tillfällig rött ljus. När detta händer försöka undvika att komma till ett fullständigt stopp. Detta kan göras genom att förutse det röda ljuset i förväg och bromsa bilen på lämpligt sätt. Genom att bromsa i förväg, det finns en ökad chans att när du når det röda ljuset det kommer att ha förändrats till grönt igen. Medan din Coasting hastighet kan ha minskat med långsammare, är det ändå bättre än att accelerera från en död stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135180.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.