Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Gas Powered Cars Vs. Hybridbilar

Hybridbilar har blivit ett populärt alternativ till traditionella bensindrivna bilar. Istället för att bara använda en bensin (förbränningsmotor) motor, hybridbilar kombinerar gasmotorer med elmotorer och batterierna som driver motorerna använder en uppladdningsbar energikälla som hjälper dem att bli mer bränsleeffektiva. Mätarställning

Hybridbilar och stadsjeepar få bättre gas körsträcka än sina gasdrivna motsvarigheter. Till exempel får den Toyota Prius, en av de mer kända hybridbilar, upp till 51 MPG (miles per gallon) när den körs i staden, medan liknande storlek Toyota Camry bara blir cirka 21 mpg i staden körning, enligt Environmental Protection Agency.
Ström

Tidigare hybrider erbjuds mindre ström än traditionella gasdrivna bilar, som hade starkare motorer som inte tar tid att komma igång. Men nyare hybrider erbjuder starkare, mer kraftfull och mer lyhörda motorer, även om gas körsträcka inte kan vara lika bra som Prius och liknande bilar.
Miljö

Hybridbilar, om man kör försiktigt, kommer att generera mindre utsläpp, vilket bidrar till att minska bilens negativa miljöpåverkan (som kallas en "carbon footprint"). Eftersom hybridbilar också använda mindre bensin, kan de bidra till att bevara fossila bränslen.
Storlek

"Mindre" inte alltid betyder "bättre" nu att hybridbilar är tillgängliga. De Pruis, till exempel, är klassificerad som en medelstor bil av EPA, medan Mini Cooper - med EPA-uppskattade körsträcka varierar från 28 till 37 MPG - är en subcompact bil
Kostnad

nya hybridbilar är oftast någonstans från $ 3.000 till $ 6.000 dyrare än sina bensindrivna motsvarigheter. Men köparna är berättigade till en federal skattereduktion (kreditbelopp börja avveckla för en viss tillverkare när det har sålt över 60.000 berättigade fordon, med viss förfallit i april 2010). Hybridbilar gör också upp för prisskillnaden över tid genom att minska eventuella kostnader för tankning.
Reparationer

Eftersom motorn i en hybridbil stänger av sig själv medan bil går på tomgång, det är mindre slitage på motorn. Dessutom, när du använder bromsarna för att bromsa eller stoppa, hjälper hybrid bilens elmotor att sakta ner, vilket tar en viss avlastning av bromssystemet och ökar livslängden på bromsarna. Men nackdelen med att äga en hybridbil kan vara batteribyte, eftersom det behöver för att driva elmotorn samt tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135061.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.