Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur till Öka Miltal om en Jeep Liberty

Bensin priserna är höga och olja är begränsat, så det är i allas intresse att spara bränsle när det är möjligt. Även transporter är en nödvändighet, det finns sätt att öka bränsleeffektiviteten för din Jeep Liberty. Om du kan få ett högre antal miles per gallon gas, kommer du minska er gas bekostnad samt din inverkan på oljeleveranser. Varje liten bit hjälper, och dessa enkla knep kan du öka dina besparingar. Instruktioner
1

Drive konservativt. Acceleration från noll till 60 ett par sekunder snabbare kommer inte att spara dig mycket tid, men det kommer att kosta dig betydligt mer gas. Accelerera och köra långsammare för att minska din Jeep gas utgifter.
2

Använd din farthållare för att bibehålla en konstant hastighet. Accelerera bränner mest gas, så att upprätthålla en oföränderlig hastighet bidrar till att minska bränsleförbrukningen.
3

Minimera tomgång. Om du ska avbrytas under en avsevärd tid, förvandla din motor av. Medan tomgång, du får exakt noll miles till gallon: inte mycket bränslesnåla Håll bilen misskötts, trimmad och med rätt lufttryck i däcken
4

.. Detta kommer att pressa ut mest prestanda för det förbrukade bränslet, vilket sparar gas i det långa loppet.
5

Minska i vikt genom att ta bort alla icke-väsentliga poster du kan lagra i din Jeep Liberty. Varje kilo i vikt kräver ström för att flytta den, som framställs genom att bränna mer gas.
6

Använd oktan föreslog i din manual. I de flesta fall kommer din Jeep Liberty använda vanlig blyfri, och använda något högre ger ingen fördel.
7

Sänk din bak utväxling. En hög 4.56:1 utväxling är bra för att köra din Jeep Liberty över kullar och dra tunga föremål, men det brinner betydligt mer gas. Tänk dig en lägre kvot, såsom 3.73:1.
8

Använd en anti-friktion metall behandling. Fyrhjuling tidningen testade en sådan produktion, Maxi Lube, genom att lägga till överföring, överföring fall, differentialer och vevhuset, och såg en 1,1 mpg ökning av Jeep Liberty som de testade.
9

Prova ett bränsle reformulator. Fyrhjuling tidningen testade reformulator Ethos bränsle i sina 2005 Jeep Liberty och fick en 1,6 mpg förbättring i deras bränsleeffektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135546.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.