Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur att få den billigaste gaspriserna i mitt område

Gas priserna fortsätter att stiga igen. Om du är som jag, hatar du att fylla din tank och titta på det slutliga priset. Vi har alla att köpa gas, men du kan spara pengar genom att hitta de billigaste gaspriserna i ditt område. Instruktioner
1

Sök på nätet efter de billigaste gaspriserna. Många webbplatser hålla koll på de billigaste gaspriserna. De billigaste gaspriserna i mitt område är oftast minst 0,10-0,15 lägre än det normala gaspriset.
2

Fyll din tank. Även om tanken är bara halvfull, gå vidare och fylla upp. Om du väntar till sista minuten du kommer att tvingas att betala vilket pris närmaste bensinstation laddas.
3

Håll dig borta från upptagen platser och motorvägar. Gas är alltid den högsta i högtrafikerade områden. Kör de extra 5 miles för att komma bort från trafik och du kommer att belönas med den billigaste gas runt.
4

köper gas i mitten av veckan. Gas företag vill öka gaspriserna under helgen och helgdagar. Undvik att fylla upp din tank vid dessa tillfällen. Om du vet att du kommer att resa för semester, fylla upp ett burkar par gas tidigt och lagra dem i ditt garage.
5

Använd ett kreditkort för att betala för gas. De flesta gasbolag erbjuda sina egna kreditkort som kan spara upp till 5% på varje liter gas. Detta är ett bra sätt att säkerställa att du får den billigaste gas runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135163.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.