Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en '08 Silverado

Även lastbilar inte kan få den bästa gas körsträcka på vägen, det finns vissa jobb som kräver en lastbil storlek och bogsering förmåga. De olika modeller av 2008 Silverado, till exempel, får mellan 11 och 15 miles per gallon i staden och mellan 14 och 20 miles per gallon på motorvägen. Men dessa siffror inte är huggna i sten. För att hålla gas körsträcka på din '08 Silverado arbetar mot din plånbok, köra din bil på ett smart sätt. Saker du behöver
2008 Chevrolet Silverado lastbil
Visa fler instruktioner
1

Töm din lastbil säng när det är möjligt. Det är förståeligt om du behöver transportera en byrå eller ta ett par cyklar till parken, men inte behålla objekt tillbaka där längre än de behöver vara.
2

Drive hastighetsgränsen på motorvägen. När du får över ca 60 km /h, börjar du slösa mer gas än vad du borde. Överdriven breaking kan också bidra till spillo gas.
3

Stäng av din lastbil istället för tomgång den. Såvida du bara väntar på mindre än en minut, kommer tomgång börja slösa gas utan att få någon körsträcka som helst av det.
4

Håll däcken ordentligt pumpade. Lastbilsdäck klarar ofta en stor press från den vikt de bär, vilket får dem att sakta tömma. Underinflated däck skada din gas körsträcka.
5

Fix motorproblem omedelbart. En lastbil som inte fungerar med full kapacitet är inte bevara gas vid sin fulla kapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135112.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.