Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man tar bort gamla Gas från tankar

När du gör reparationer eller byten på en bil, kanske du upptäcker att du måste tömma bensintanken. Vid tömning av tanken, se till att ta försiktighetsåtgärder som gas är lättantändlig och kan vara farliga. Försök inte ta bort gas genom hävert genom munnen, det är farligt och kan vara dödlig. Saker du behöver
Skruvmejsel
Sifon pump kit
Gas kan
Visa fler instruktioner
1

köpa ett kit hävert pump. Var säker på att det är kompatibelt med din bil och att vattenlåset är säker att använda med gas. Du måste också se till att satsen är utrustad med en lång slang som når ända in i din bensintank. Det måste få hela vägen till botten för att ta bort den gamla gasen i tanken. Om den inte gör det, kan du köpa oftast en separat. Sifon kit finns hos din lokala järnaffär och bildelar butik.
2

ihop ditt kit. Se till att följa din specifika sifon anvisningar och montera den på rätt sätt. Det är viktigt att alla anslutningar är säkra och slangar är kopplade till rätt ventil.
3

Kontrollera att det inte finns en liten metallbit som hindrar allt från att skriva in din bensintank. Denna lilla metalldelen kallas en baffel, och dess syfte är att hålla främmande föremål från din bränsletank. Med hjälp av en skruvmejsel och skjut det öppna så att du enkelt kan sätta sifonslangen i.
4

Sätt slangen i bränsletanken. Se till att du trycker på slangen så djupt du kan i bränsletanken. Sätt den andra änden av slangen, eller utloppsslangen, kan i en tom gas för att fånga gas som kommer att komma ut. Kontrollera att avloppsslangen är lägre än slangen i din bensintank.
5

Pumpa din kolv. Din sifon kit bör ha en pump kopplad till sig. Du kommer att vilja pressa ner kolven tre till fyra gånger. Drag ut kolven upp och gasen bör börja flöda från tanken till burken. När flödet verkar sluta, kan du ta bort det bränsle som är kvar inne i slangen med en annan uppsättning av snabba pumpar. Se till att avyttra den gamla gasen lämpligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135088.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.