Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man ansöker om en gas kreditkort

Höga bränslekostnader gör det kostsamt för dem som kör mycket eller som har "bensinslukande" fordon. Gas kreditkort kan vara den perfekta passformen för dig om du passar in i någon av dessa kategorier. Med gas kreditkort, kan du köpa bensin på kredit och ofta få bonusar och belöningar som minskar din totala bensin bekostnad. Instruktioner
1

Ta reda på vilka är de stora gas-kedjorna i ditt närområde eller var du brukar köpa gas. Några av de stora bensin kedjorna inkluderar Exxon, Chevron, Shell och BP. Du måste ta till större företag eftersom mindre bensinstation kedjor, såsom Circle K, allmänhet inte erbjuder gas kort. Jämför det allmänna priset per gallon av kedjorna i ditt närområde och välja det billigaste.
2

Skaffa ett papper ansökan från bensinstationen du har valt. De ansökningar i pappersform finns vanligen i en monter nära kassaapparaten. Om de inte är, be gasen skötare. Fyll i ansökan och skicka in den eller lämna tillbaka den till en av företagets bensinstationer.
3

Ansök online genom att gå till webbplatsen för bensinstationen kedjan som du har valt att tillämpa för en gas kort. Leta upp och välj länken för gas kreditkort. Gå vidare till ansökan, fylla i den och vänta på företagets beslut. Beroende på företaget, kan du få svar på så snart ett par minuter, eller så länge som ett par veckor, antingen online eller via mail.
4

Läs den allmänna informationen samt Finstilt för gas kreditkort du är intresserad Överväg faktorer såsom inledande erbjudanden, höga räntor, förseningsavgifter och andra avgifter som ofta förknippas med kreditkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135375.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.