Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Sifon bensin från en bil

teveprogram och filmer gör hävert gas ser ut som en enkel sak att göra och det är. Att lära sig att sifon gas kan vara till hjälp om du hittar dig själv utan någon gas i din primära bil, men extra gas i en av dina andra bilar. När du lär dig att suga gas från en bil, kan du även använda tekniken för att låna gas från eller för din gräsklippare eller husbil. Saker du behöver
Clear slang /rör
Gas kan
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bensintanken på bilen innan du infälld slangen. Ta bort locket, placera ditt finger inne och kör det runt något. Nyare bilar använder ett skyddsnät inuti bensintanken som sker i form av en tydlig skärm. Om bilen har en skärm, kan du suga gas från det eftersom röret inte passar.
2

Placera en tydlig slang eller rör in i bensintanken på bilen och se till att vrid den lite så den glider in lätt. Detta rör kommer att fungera som din hjälp för att få ut gasen ur bilen och in i burken.
3

Ställ din tomt gas kan på marken bredvid bilen. Gasen kan måste vara lägre än gasen tank för sifonering att arbeta. Om det är för högt, kommer gasflödet inte i burken.
4

Knäböj något så att du inför bensintanken. Detta gör det lättare för dig att överföra gas. Sug försiktigt på slangen, med en jämn och flytande rörelse. Försök att inte suga för hårt om du inte vill sluta med gas i munnen.
5

Stick änden av slangen som du hade i munnen i gasen kan så fort du känner gas stiger i röret. Tyngdkraften kommer att bringa gasen att röra sig från tanken, in i slangen och ner i burken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135225.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.