Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man driver en motor på vätgas

Vissa motorer använder vätgas som bränsle ombord för sin drivkraft. Världen är ont om fossila bränslen, främst kol och petroleum. Så, kommer att använda ett alternativt fordonsbränsle bidrar till att bevara miljön och producerar mindre föroreningar. Förutom att hjälpa miljön, du sparar också pengar eftersom du minska din gasförbrukning. Saker du behöver
Fuse
Quarter-size vakuumslang
Sealed glasburk
Elektriska ledningar
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1 < p> Mer information om vätgasdrivna fordon. Bilägare bränsle sina fordon med hydroxyl eller HHO eftersom de ändrat sitt bilens motor. På grund av den diesel och bensin prishöjningar, har forskarna skapat en lösning för bilägare att spara gas.

HHO-tekniken är fortfarande under förbättringar och studier så fler fordonstyper och modeller kan gynnas. Förutom bilar, andra fordon som kan drivas med vätgas är bussar, PHB cyklar, tåg, cyklar last, kanalbåtar, golfbilar, båtar, rullstolar, motorcyklar, ubåtar, raketer och flygplan. NASA använder också väte i lanseringen rymdfärjor. Detta är den väg där motorn energiförbrukningen är på väg.
2

Få en väte-kit för din bil. Vissa biltillverkare tillföra väte kit till fordonsägare. Med kitet, kan du förvandla din bil till en hybridbil som bränner upp gas och vatten. En annan fördel är att du fortfarande kan använda bensin för din bil eftersom det inte finns någon större förändring i motorn. Be om hjälp från din biltillverkare att bygga och installera satsen. Du kan också köpa väte byggsatser från nätbutiker.
3

Installera kit. Du behöver en säkring, kvart-storlek vakuumslang förseglad glasburk, elektriska ledningar, och bakpulver. Du kommer att göra en enhet från dessa komponenter för att göra ett vatten-baserat bränsle. Efter konstruera enheten, anslut den till batteriet och motorn. Enheten kommer att använda en liten mängd elektrisk energi för att omvandla vatten till HHO. Den HHO kommer från en kombination av syre och två väteatomer. Det kommer att ge mer makt till din bil. Det brinner rent så det inte kommer att skada miljön.
4

Förstå hur en väte-kit fungerar. Satsen använder H2 eller vätgas. En elektrolysapparat är bilens viktigaste komponenten. Anordningen extraherar vätgas från vatten. Bilen batteriet skapar H2 bubblor genom att separera vattenmolekyler till vätgas och syrgas. Den vätgas kit ventilerar vätgasen till en motorns luftintag systemet. H2 som har släppts kommer att stöta på en motors förbränningsrum och blanda med vanlig bensin. Om en motor utnyttjar H2 som bränsle, då blir det en större effekt så bilen kommer att öka sin körsträcka och spara bränsle. Satsen kan vara hemlagat. De flesta av de komponenter och delar kan köpas på lokala järnhandeln. Du behöver bara färdigheter bil underhåll för att utföra konverteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134645.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.