Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur komprimera naturgas för användning i en bil

Komprimerad naturgas är en trycksatt form av samma typ av naturgas som används för uppvärmning. Den naturgas som används till bränsle fordon är vanligtvis pumpas till ett gas tankställe i ett okomprimerat tillstånd och komprimeras sedan och torkas på plats. Detta åstadkoms typiskt genom användning av en kolvkompressor, som använder positiv förskjutning för att minska volymen av gas som är innesluten i en cylinder. Saker du behöver
Sugkompressor
Kolvkompressor smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en anslutning till en naturgasledning. Naturgasledning system finns i de flesta områden som erbjuder naturgas för uppvärmning bruk eller som använder naturgas som bränsle elanläggningar. Du måste kontakta din lokala naturgas företag och statliga myndigheter för information om var en källa av naturgas från sina pipelines.
2

Skaffa en kolvkompressor. En fram-och återgående kompressor är en anordning som komprimerar naturgas från rörledningen till en form som är lämplig för lagring i en komprimerad naturgas cylinder, och slutligen, i ett fordon som körs på komprimerad naturgas. Naturgas som ligger i lokala rörsystem är typiskt trycksatt med en hastighet mellan en fjärdedel pund per kvadrattum upp till tre pounds per square inch; en kolvkompressor säkert kan komprimera naturgas till tryck av upp till 3600 pounds per square inch <. br>
3

Smörj din kompressor. För optimal prestanda bör du använda en hög viskositet, icke-tvättmedel glidmedel som är speciellt utformad för att användas med kolvkompressorer.
4

Anslut kolvkompressor till naturgasledningen som du har fått tillstånd att använda.
5

Slå på kompressorn. Kompressorn kommer att använda en kolv för att komprimera den lågt tryck naturgas från rörledningen in i en kraftigt trycksatt form som är lämplig för fordonsanvändning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134406.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.