Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Väte Generator Information

Vätgas generatorer används i förbränningsmotorer för att producera bränsle från vatten . Används främst i bilar och lastbilar , väte generatorer förbättrar motorns prestanda , minska utsläppen och öka gas körsträcka . Vätgas generatorer används också i industriella motorer. Så fungerar

Vätgas generatorer bryta vatten ner till dess grundläggande element , väte och syre , och sedan , med hjälp av en liten mängd av den bil eller lastbil el , genomsyrar den resulterande väte och syre gaser in i motorns insugningssystem . Fossila bränslen inuti motorn förskjuts av väte och syre , vilket resulterar i de förbättringar som nämnts tidigare . Som liten elektrisk ström som 1,5 likström ( DC )
Ström

och en ampere krävs för att göra ett arbete vätgas generator . En vätgas generator kan hålla en avgift på 1,5 till 2,0 volt .
Utsläpp

Vätegeneratorer - producerade bränslet brinner rent avgaser genom att sänka skadliga utsläpp till nästan noll. Genom att generera tillräckligt med värme för att hålla vattnet i ångform , kommer vattnet kondenseras inte förrän det är utanför motorn , vilket eliminerar motorns korrosion som orsakar skadliga utsläpp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134373.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.