Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man försvara en trafik biljett i en Pre-rättegångsförhandlingarna

Att försvara en trafik biljett på en pretrial hearing är inte så utmanande som du kanske tror och ett framgångsrikt försvar kommer att hålla ditt företag Bilförsäkringar från att höja dina priser om biljetten du fått är en punkt-bärande brott. Om du har utfärdat aa trafik biljett för en civil förseelse, är det väl värt den tid och ansträngning att schemalägga och delta i en pretrial hearing i ett försök att hålla poäng från din drivande post. Instruktioner
1

Gör anteckningar om de omständigheter som ledde till utfärdandet av trafik biljett. Det är alltid bäst för dig att ha ett klart minne av händelserna som de inträffade.
2

Gör forskningen. Ibland lagar eller hastighetsbegränsningar ändras utan kungörelse eller teckenändring. Till exempel, ogiltigförklarade Michigans Public Act 85 tusen city-set hastighetsgränser som befanns vara föråldrade och grundlösa av trafiken studier. Addera 3

Förbered ditt försvar. Om det finns vittnen som kan backa upp din version av vad som hände, antingen ta dem med dig eller har dem att göra ett skriftligt uttalande som kan vara attesterad.
4

Ta fotografier. Om du har utfärdats en biljett på grund av en felaktig vägmärke eller signal, ta en bild för att ge bevis för en sådan.
5

rätt klädsel. En trafik biljett bör inte tas på allvar och att klä sig i ren klänning byxor eller kjol med en tryckt blus eller skjorta kommer att visa din respekt för domstolen.
6

beter sig lämpligt. När du presenterar ditt försvar på ett artigt och kunnigt sätt kommer du att vara mer benägna att tjäna magistrat tålamod och uppmärksamhet till din förklaring.
7

Fråga efter en affär. Om åklagaren inte är villig att avfärda biljetten helt, kan du fortfarande att kunna få en affär. Typiska erbjudanden för trafik biljetter inkluderar en uppsägning på kostnader och en under advisement. En uppsägning på kostnaderna är en möjlighet att betala ansökningsavgiften och fint med poäng och biljett ogillades. En under advisement är i princip samma som en uppsägning på kostnader men omfattar bestämmelsen att man inte får några ytterligare trafik biljetter för en angiven tidsperiod innan biljetten och punkter avslås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149941.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.