Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Skälen för Traffic Ticket Uppsägning

Du vill inte ha en trafik biljett på din post. Inte bara är de böter dyrt, kan det kosta dig poäng på din licens och öka din bilförsäkring premiums.Though inte vanligt, det finns fall när du kan få en trafik biljett ogillas. Det viktiga är att komma till domstol beredda att kämpa biljetten med solid information. Felaktig information
p Om någon av uppgifterna på biljetten är skriven eller skrev in felaktigt av den funktionär, kan detta innebära en automatisk uppsägning. Till exempel, om registreringsnumret eller ditt körkort nummer togs ned fel, kan domaren besluta att biljetten är ogiltig.
Felaktig utrustning
p Om du kan bevisa att den utrustning som används för att fatta beslut om din trafik biljett är felaktig, till exempel en radar detektor, eller ett rött ljus kamera som blinkar fel, det finns en god chans att biljetten kommer att avvisas. Du måste göra din egen forskning på utrustning för att använda detta försvar.
First Timer eller defensiv körning

I många fall, domare är sympatiskt inställda till första tidoffenders, speciellt när det kommer till trafik biljetter. Om det här är ditt första trafik biljett och du har en ren rekord annars, det finns en god chans att domaren kommer att ogilla biljetten.
P Om det här är ditt första brott, bör du inte erkänna sig skyldig till brottet och föra information till domstol för att visa din uppåtstående karaktär, såsom bra betyg i skolan och din ren färdregistreringen.

Ta en defensiv körning klass och få bevis på din närvaro till domstol för att öka chansen att biljetten uppsägning.

Polis är en No Show
p Om du kommer till domstol förberedd med en solid försvar för varför du inte bör ha fått en trafik biljett, och den polis som utfärdats biljetten inte dyker upp för att vittna i domstol, har du en bättre chans att få din biljett ogillas. I många fall är det officeren det enda vittnet till överträdelsen, och om han eller hon inte kan vittna, kommer den emitterande enheten (stad eller stat) inte har mycket att falla tillbaka på.
Bevisas i domstolen
p Om du var inte i närheten av scenen där trafiken biljetten utfärdades, det finns en hög sannolikhet för att det kommer att avvisas om du kan ge ett tydligt bevis för att domaren i din vistelseort. Till exempel, om du får en trafik biljett med posten för att köra mot rött ljus som genereras av ett rött ljus kamera, och du kan bevisa att du var på andra änden av staden, kommer detta att vara till hjälp i ditt fall.

I vissa fall, när du får en biljett för mindre förseelser, som att köra utan en giltig registrering eller besiktning, kan du ha din trafik biljett avfärdas av domaren om du ger pappersarbete att bevisa att du förnyat din registrering inför domstolen datum. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149769.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.