Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur vet jag om jag har utestående biljetter?

Obetalda, utestående biljetter kan vara en stor olägenhet om de lämnas därhän. Enligt Department of Motor Vehicles, kan utestående biljetter leda till ökade böter och ibland licens fjädring. Ju tidigare du vidta åtgärder, desto mer sannolikt dessa böter inte blir upprörande och din licens kommer inte avbrytas. Om du är osäker på om du har utestående biljetter på din post, få en färdregistreringen från staten. Spåra din statens DMV

Skaffa din drivande post från din statens Institutionen för motorfordon. En enkel webbsökning ger kontaktinformationen för din statens DMV. En bra resurs är DMV.org, en omfattande webbplats från tredje part med uppgifter om allt DMV-relaterade.
Begär din färdregistreringen
p Det finns flera metoder för få din körning post. Varje stat har nu en postorder, telefon begäran linje, och ett webbaserat system för att beställa din körning post. Online beställning vanligtvis kräver ett kredit-eller betalkort.
Information om din färdregistreringen

Undersök din körning post. Du kommer att märka att din drivande post kommer att lista varje kränkning, fjädring, uteblivande (FTA) eller utebliven betalning (FTP) från någon stat som du har haft en kränkning i. Det kommer att lista alla utestående eller betald brott på din post. Addera Vad händer nu?

Enligt CarInsurance.com, om du har en enastående biljett och böter som har överskuggat dess förfallodag (FTP) eller domstol datum (FTA) kommer att övertygelse och brott visas på din drivande post. Den domstol som har lämnat detta brott med staten kommer att listas på posten. Kontakta domstolen

Kontakta den domstol som lämnat brottet mot dig att se
vad dina alternativ är. I de flesta fall, om du betalar böterna, kommer domstolen att förlåta avgiften, och du kommer att vara gratis att köra.
Övriga tips
p Om du vill ha din körning rekord expedierade (DMV kan ta två till tre veckor för att lämna din post), finns det ett antal utomstående organisationer som du kan kontakta för en avgift, såsom 4safedrivers.com och DrivingRecord.net.
< p> Ett annat snabbt sätt att ta reda på om du har några biljetter på din post är att kontakta din lokala polisen, som snabbt kan köra ditt körkort nummer och låta dig veta på plats vad din status är. Var medveten om att om det finns ett brott på din post som kan spärra ditt körkort, polisen har befogenhet att fatta det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149810.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.