Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Så att prata med en polis om du blir stoppad

Det finns få saker som är mer plågsamma än att se en snut lamporna i din recension spegeln när han motioner du att dra över. Jag har varit på båda sidor av ett trafikstopp, som förare och som fältet producent för "Cops". Det är aldrig en trevlig upplevelse, men det kan hanteras smidigt med dessa tips. Instruktioner
1

Sätt dig i officerens skor. Chansen är stor att han eller hon är på solo patrull och är lika orolig som du är. Poliser får dödade i trafiken stannar hela tiden. Kom ihåg dessa två viktiga punkter: Polisen vill känna sig viktiga, och folk ljuger för polisen för det mesta
2

Dra över så snart det är säkert.. Sluta inte på en kurva eller i en vägkorsning. Stäng av motorn. Dessa dagar, de flesta poliser vill att du ska stanna i bilen, så gör det, hålla båda händerna på ratten. Om det är natt, slå på innerbelysningen. Räkna med att lämna över både körkort och bil registrering, men inte har det redo. Vissa poliser skulle ta det som ett erkännande av skuld. När officeren närmar din förarens fönster, har han inte att berätta varför du har dragit över, men de flesta kommer. Om han inte gör det, är det okej att artigt be "Varför gjorde du drar över mig?" Addera 3

Behandla polisen med respekt men utan smicker. Var särskilt försiktig med kvinnliga poliser. De måste överkompensera. Var artig men inte alltför vänliga. Aldrig hänvisa till en polis som "kompis" eller "Dude," men "herrn" "officer," frun "eller" sergeant "(om du ser 3 ränder).
4

Do inte ljuga. Bli inte argumenterande, men inte döma dig själv. Om du frågade "Vet du hur fort du skulle?" och du svarar "90, jag är sen till jobbet," du kan definitivt förväntar sig att bli sen till jobbet. Fråga istället officeren vad han tänkte. Du kan nog ärligt svara att du inte visste att du skulle det snabbt och be om ursäkt. Om du rullade genom en stoppskylt, och har aldrig gjort det innan , nämner det och säga att du inte visste att du inte hade kommit för att slutföra stanna tillräckligt länge. Inte konfrontera officer. Om en officer känns mer viktigt att ge dig en paus än skriftligen dig en biljett, kan du bara åka med.
5

När vi frågade, nå för din plånbok långsamt med en hand. Om det är i handskfacket, berättar officeren att du ska söka dit för det. Kom ihåg att du är juridiskt skyldiga att presentera ditt körkort och registrering samtidigt identifiera dig. Polisen har inte rätt att söka din bil om det inte finns en anledning att göra det, som en öppen sprit flaska på en stol. Om en tjänsteman frågar, "Är det okej Om jag söker din bil? "Du kan bara svara att du hellre att han inte gjorde det. den fjärde ändringen av konstitutionen skyddar dig mot orimliga husrannsakan och beslag. Inte fysiskt bekämpa en olaglig husrannsakan.
6

När det gäller rattfylleri, kom ihåg att du kan vara din egen värsta fiende. Chansen är överväldigande att du dras över på natten. Om officeren frågar om du har druckit, svara genom att tala officeren att det är sent och du är trött. Om du ont i ämnet, kan du artigt vägra att svara, genom att svara "jag helst inte skulle säga." Kom ihåg att "allt som du säger kan användas emot dig . "Om du erbjuds ett fältsobrietytest och du inte har druckit, kanske du vill ta det, men inte flina på det absurda i det, som jag gjorde en gång efter ett enda glas vin med middag. Om din nykterhet är marginell, återigen du kan artigt neka. Du vill inte ge officerare bevis att använda mot dig. Om du får välja mellan ett blod och ett utandningstest, välj alkoholmätare. Det är inte så tillförlitliga.

7

Slutligen, om du får en biljett, behöver du inte vinna några poäng genom att säga "tack". Om du har några sista minuten frågor som kan hjälpa ditt försvar i domstol, begär nu. En som kommer att tänka på är huruvida tjänstemannen hade ett rekord videoband av stoppet. annan är att fastställa positionen för officeren när han observerade ditt brott. I ett rullande stopp brott, är det lättare att bestämma rörelse över ett område visa än framsidan till baksidan, en punkt som du kan använda i ditt försvar om du kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149754.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.