Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Radarvarnare och Virginia trafiklagar

Radarvarnare är lagliga i de flesta fordon i USA, och används ofta av bilister för att ge en varning för brottsbekämpande verksamhet som innebär mätning av hastighet devices.There finns många typer av radar som används, och mest moderna radarvarnare kan upptäcka någon av dem. Men radarvarnare är mindre effektivt mot fler-modern "instant på" radar, som överför signaler endast för en kort tid. I vissa områden har brottsbekämpande bytt till laserbaserad hastighetsmätning, gör konventionella radarvarnare ineffektiva. Virginia Författningar
Radarvarnare är inte lagligt i Commonwealth of Virginia.

Virginia lagen gör det olagligt att ha någon anordning som är konstruerad för att detektera eller avsiktligt störa mätningen kapaciteten hos någon anordning som används av brottsbekämpande att mäta hastigheten på ett fordon. Stadgan ger vidare en utredare för att konfiskera enheten tills alla undersökningen avslutas.
Travel i Virginia
p Om du har en radar detektor och resor inom Samväldet Virginia, kan du vara citerade, även om radarn detektorn stängs av eller icke-funktionella. Närvaron av en radar detektor i ett fordon finns tillräckliga bevis, och Samväldet behöver inte bevisa att det var i insatserna.Rådets endast tillåten besittning av en radar detektor inuti ett motorfordon i staten är om enheten saknar strömkälla och är inte lätt åtkomliga för föraren eller någon passagerare.
Andra relaterade lagar
Regler för radarvarnare varierar från staten och fordonstyp.

Radarvarnare är också olagligt i District of Columbia, och anordningar avsedda att aktivt hindra radarvarnare, såsom radarstörsändare, uttryckligen förbjudna i Kalifornien, Colorado, Illinois, Minnesota, Nebraska, Oklahoma, Utah och Virginia. De kan vara olagligt i alla stater på grund av en FCC dom på olicensierade sändare. Radarvarnare har varit olagligt i stora lastbilar som används för mellanstatliga handeln sedan 1994.
Future Vägbeskrivning

På grund av de alltmer sofistikerade radarvarnare, många brottsbekämpande myndigheter har bytte till laserbaserad hastighet mätutrustning. Den laserpuls är mycket kort, endast några hundradelar av en sekund, en mycket kortare tid än en radar puls. Dessutom, till skillnad radar, sprider som i alla riktningar, förblir laserljus fokuserat enbart på målet fordonet. Båda dessa egenskaper förvärrar kraftigt svårigheten att detektera laserbaserad mätning av hastighet utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149854.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.