Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man undviker fortkörning straffpoäng

Fortkörning biljetter är något som de flesta förare kommer att ha att göra med. De kan vara dyrt, men det är möjligt att arbeta med för domstolarna att begränsa hur mycket skada de kan göra. Instruktioner
1

Kontakta den berörda domstolen efter att ha fått dina fortkörningsböter för att ta reda på hur snabbt du kan ta hand om det. Vanligtvis finns det en väntetid på ett par dagar innan biljetterna blir från officer till domstol och tas upp, men kontakta domstolen inom 10 dagar är oftast ett säkert kort.
2

Review din körning historia. Du kan plocka upp en kopia av din färdregistreringen från din lokala Department of Motor Vehicles kontor. Din körning historia kommer att visa status för din licens och alla biljetter som har placerats på din post. Domstolar ser vanligtvis på din körning historia när man överväger punkter på fortkörningsböter.
3

Återgå till domstolsbyggnaden och tala med en kontorist eller annan tjänsteman om din biljett. Fråga vad dina alternativ är. De flesta domstolar har en minskning eller eliminering av poäng om du kan följa köra förordningar.
4

Fråga om en minskning av poäng. Många domstolar kommer att låta dig ta en mindre mängd punkter på biljetten om du betalar böterna inför din domstol datum eller betala för biljetten personligen.
5

Kolla på en uppskjuten mening. En uppskjuten dömd är en process genom vilken domstolen kontrollerar om din tidigare drivande historia. Om du har en relativt ren rekord, kommer de tillåter dig att skjuta upp de punkter på biljetten för en tidsperiod. Så länge du följer alla villkor i den uppskjutna meningen, avfärdar domstolen typiskt punkterna, och de påverkar inte ditt körkort.
6

Betala din stämning personligen om möjligt . I de flesta stater, helt enkelt registrera biljetten och utskick av böterna är en automatisk antagning av skuld, och domstolen vanligtvis vänder på hela beloppet av pekar på DMV.
7

Ring en advokat om du re obekväm med de alternativ som domstolen ger dig. Varje domstol körs på ett annat sätt, och en advokat är ofta möjligt att förhandla fram ett avtal med staden eller länet som du inte är. Många advokater erbjuder en kostnadsfri konsultation, så dra nytta av detta om du behöver en advokat.
8

Se domaren om det behövs. Ofta kan du förklara din situation till domaren och de kan erbjuda dig en minskning av punkter eller böter att tjänstemännen inte kan. Var säker på att detta är i linje med domstolens policy för att undvika problem eller problem med ditt fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149759.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.