Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man undviker en parkeringsbiljett

Parkering biljetter kan variera från $ 15 till $ 100 eller mer beroende på brottet. En parkeringsbiljett är inte ett rörligt kränkning, så det går inte på din drivande post, men det är fortfarande inspelad med staden och en teckningsoption kan utfärdas (eller andra konsekvenser, beroende på var du bor) om du inte betala. Följande tips hjälper dig att undvika en parkeringsbiljett i första hand. Instruktioner
1

Håll förändring i din bil hela tiden. Om du rutinmässigt park i ett område med mätare, kan denna reservdelar förändring rädda dig från ett passerat mätaren och en parkeringsbiljett.
2

Kontrollera informationen om parkeringsautomater. Informationen bör inkludera timmar i effekt och eventuella begränsningar.
3

Läs skyltarna för några begränsningar. Om den är obegränsad parkering, bör tecken postas med lediga tider utrymmet ska användas för parkering. Kontrollera både permanenta och tillfälliga skyltar.
4

Få ett kvitto eller parkeringsplats fliken vid parkering på en hel del med en skötare. De flesta kvitton måste placeras där synligt i framrutan för att undvika biljetter eller bogsering.
5

Håll dig borta från eld körfält eller zoner buss, även om bara en kort stund. Båda dessa områden kommer sannolikt att få dig en biljett eller kan eventuellt orsaka skador på din bil om det fanns en nödsituation.
6

Lär dig skillnaden mellan "No Parking" och "ingen stoppa." Du kan stoppa i en ingen parkering zon i upp till fem minuter för lastning och lossning av en passagerare, men en ingen stoppa zon får du en biljett även om fordonet är upptagen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149750.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.