Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Så här kontrollerar Suspension status för min körkort

Om ditt körkort är tillfälligt, innebär detta att du inte kan lagligt köra för antingen en viss tid eller tills en rättslig situation är löst. Möjliga orsaker till en upphängd körkort är rattfylleri, alltför många rörliga kränkningar, ingen bilförsäkring, underlåtenhet att betala underhållsbidrag eller böter domstol och köra iväg utan att betala för bränsle vid en bensinstation. I många fall kommer du att lära dig om din körning privilegier suspenderas genom en skrivelse eller i domstol. Men det finns en möjlighet ditt körkort är tillfälligt och du inte har fått anmälan. Checkar in läget skyddar dig mot eventuella juridiska och ekonomiska konsekvenser som kan bli följden av att köra avstängde stunder. Saker du behöver: Din Social Security Number: Din körkort nummer
Visa fler instruktioner
1

Besök inofficiella DMV Guide (se Resurser) och markera din hemviststat. Detta kommer att ansluta dig till den officiella Department of Motor Vehicles hemsida för ditt tillstånd. Alternativt kan du ringa eller sluta med din lokala DMV om du redan är bekant med platsen och kontaktuppgifter.
2

Visa informationen om din statens DMV: s hemsida. Vissa stater, som Florida, kan du helt enkelt skriva in ditt körkort nummer för att se om det är giltigt. Andra kräver att du ringer eller förbi kontoret för att ta reda på status för din körning privilegier. Följ anvisningarna enligt anvisningarna.
3

Ring eller besök ditt lokala DMV filialen om detta krävs för ditt tillstånd. Vara uppmärksam på kontorstid noterade på din statens DMV hemsida. Fråga om ditt körkort är upphängd. Om du ringer på DMV, kommer du bli ombedd att ange ditt fullständiga namn, adress, personnummer, födelsedatum och körkortsnummer. Om du besöker DMV personligen, visa ditt körkort på begäran av behörig företrädare. Om ditt körkort är tillfälligt, kommer företrädare råda dig vad du måste göra för att åtgärda problemet. I vissa fall, såsom alltför många rörliga kränkningar, kan du köra lagligt efter en viss period av tid som sex månader.

Körkort upphängningar på grund av underlåtenhet att bära trafikförsäkringsföreningen kan oftast klaras upp genom att erhålla en policy , som bevis för dess existens till DMV och betala eventuella erforderliga böter. Om du är skyldig en skuld underhållsbidrag, trafik böter eller andra rättsliga förpliktelser, kommer du att klara upp situationen med lämplig domstol. DMV kommer att informera dig vilka nummer att ringa eller domstol adress att besöka om detta gäller för din situation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149807.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.