Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur Betala rörligt kränkning Biljetter

Moving kränkningar oftast har en högre avgifter än icke-rörliga kränkningar eftersom de ofta sätter folk i fara. Enligt FindLaw, exempel på rörliga kränkningar inkluderar fortkörning och rattfylleri. Samtidigt, icke-rörliga kränkningar itu oftast en parkering eller bil problem. Saker du behöver
Citation eller citat
Internet Business Betalningssätt
Visa fler instruktioner
1

Fråga din officer dina betalningsalternativ på tiden att utfärdas en biljett. De kan bäst meddela dig om du behöver gå till ett kontor eller betala det på nätet.
2

Kontrollera din statens Institutionen för motorfordon (DMV) guide för att se vad din statens politik är om du glömmer att be officeren. Guiden kommer att berätta om ditt tillstånd kan du betala online eller om du måste gå till kontoret personligen. (Se Resurser nedan).
3

Överväg om att betala biljetten skulle vara det bästa alternativet. Forskning antal poäng får du för förseelsen. Att betala en biljett innebär att du inlaga skyldig. Antalet poäng du får på din licens kommer att bero på vilken typ av biljett du fick, liksom det läge du var i när du fick den.
4

Samla dina biljettinformation och metod betalning. Kontanter, kreditkort eller check kommer sannolikt att fungera bäst.
5

Logga in på ditt stadens fina uppsamlingsplats på nätet, om det är ett alternativ, eller bege dig till deras kontor. Denna information kommer vanligtvis att vara tillgängliga på din statens Department of Motor Vehicle hemsida.
6

Presentera din biljett eller citat numret till skötare eller lägga den i platsen, beroende på vilken metod du använder.

7

Betala din faktura, och se till att få en bekräftelse på din betalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149822.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.