Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vad händer om jag kör med ett svävande tillstånd i Alabama ?

Körning utan giltigt körkort är ett allvarligt brott i någon stat . I Alabama , kan din licens dras in om du har en historia av trafikförseelser , är inkompetent , har använt din licens för att begå bedrägeri , har flytt från polisen eller har begått något liknande brott i en annan stat . Criminal Klassificering

Alabama , om du är dömd för framför ett motorfordon medan ditt körkort är upphängd , nekas eller återkallas , anses det en förseelse och du kommer att förväntas betala böter till tillstånd. I vissa fall , även du kan bli skyldig att tjäna fängelse . Dessa regler tillämpas på licenser som har skjutits upp i Alabama eller i någon annan stat .
Punishment

Alabama , böterna för att köra med ett svävande tillstånd måste vara mellan $ 100 och $ 500. Du kommer att behöva betala en extra $ 50 avgift för att delas mellan Trafiksäkerhet Trust Fund och officerarna Peace standarder och utbildning fond . Varje fängelse kan inte överstiga 180 dagar .
Beslagta ett fordon
p Om du dras över och kan inte producera ett giltigt körkort i delstaten Alabama , polisen kommer omedelbart ta bort dig från fordonet . Om det inte finns någon annan vuxen i fordonet som kan producera ett giltigt körkort , officeren kommer då att beslagta bilen och behålla vårdnaden om det tills du kan betala alla bogsering och lagring avgifter .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149871.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.