Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man en trafik biljett Minskad

Att handskas med en trafik biljett kan vara svårt, särskilt om du inte samtycker till att du förtjänade det. Även mindre överträdelser kan spika din försäkring priser från hundratals dollar, och du kan förlora din licens, beroende på din drivande post och typ av brott inblandade. Men om man studerar hur trafiken domstolar arbete, få din biljett reduceras kan minska dina förluster avsevärt. Här är några alternativ att överväga. Saker du behöver
färdregistreringen
Hardship licens
Specificerade kostnader och intäkter listan
Betalningsplan
Trafik biljett
Visa fler instruktioner
Evalute Situationen

1

Utvärdera situationen ärligt. I de flesta fall, slåss en rack trafik biljett upp extra kostnader och tid på banan, speciellt om man hamnar att anställa en advokat. Som www.trafficticketsecrets.com antyder, chanser att slå biljetten är nästan obefintliga om du har flera rörliga kränkningar, eller en prickig körning rekord. Detta gör plea-bargaining din nästa bästa alternativet.
2

Förbered en handlingsplan innan närmar åklagaren. Förklara att du hade ett bra försvar, men är villiga att göra en affär. En typisk minskning, enligt www.trafficticketsecrets.com, kan ringa för att minska rörliga kränkningar till icke-rörliga sådana - till exempel från fortkörning, att inte använda bilbälte. Detta scenario fungerar bäst med en ren färdregistreringen.
3

Väg alla element, eftersom vissa erbjudanden är bättre än andra, enligt expertlaw.com. I två-biljetten scenario kommer inlaga till mindre brott inte ändra dina böter - men det lämnar inga poäng på din körning post. I vissa jurisdiktioner kan du tjäna en uppsägning på kostnader - vilket innebär att biljetten går bort när du betalar böter och rättegångskostnader. Fortfarande andra tillåter övertygelsen att släppa inom en viss tid, t.ex. sex månader. Kontrollera med din lokala domstolen för vägledning.
4

Konsultera en advokat för kriminella trafik förseelser, såsom vårdslös körning. Detta skiljer sig från en civil förseelse, som bär endast konsekvenserna av böter och punkter på din körning post. Inte erkänna sig skyldig på din ursprungliga utseende även om du pleafyndpris senare -. Måste du överväga alla alternativ, särskilt om du vill undvika skador från ett kriminalregister
känna till förfarandena

5

Ta en kopia av din färdregistreringen till domstol. Om åklagaren inte accepterar en affär, kan du överklaga ändå till domaren. Förklara att biljetten inte representerar dina körvanor. Detta är också din chans att citera bevis eller uppförande av den funktionär som inte stöder biljetten, www.trafficticketsecrets.com anteckningar.
6

Håll ditt försvar kort. Ditt fall är sannolikt att vara bland många civila utfrågningar på dagen du är i domstol, så ta dessa logistiken beaktas. En domare kommer inte att ha tid att höra varje punkt du hoppas att höja. Gör ditt fall kyligt och lugnt, som din rättssalen uppförande kommer att gå långt för att avgöra utfallet
7

Ge inte upp om din biljett kostar dig ditt körkort.. Du kan fortfarande söka en umbäranden licens, som tillåter körning mellan vissa platser - som till och från arbetet. De flesta domare kommer inte vill att din försörjning påverkas, särskilt med böter och kostnader för att betala, enligt www.trafficticketsecrets.com.
8

aldrig Medge betala hela bötesbeloppet. Om din färdregistreringen inte svajar domaren till att minska mängden, begära en avbetalningsplan. Lista dina månatliga utgifter och inkomster så att domstolen kan se hur en stor fin påverkar dig. I de flesta fall kommer en domare godkänna idén, så länge du håller upp din del av avtalet
9 p Om du fortfarande tror att du presenterade ett starkt fall -. Och din bästa beviset var ignoreras - överväga ett överklagande till nästa högre nivå. Enligt www.trafficticketsecrets.com, om du är dömd i trafiken domstol, kan du begära en andra rättegång inför en annan domare. Detta alternativ ger dig en andra chans att försvara dig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149808.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.