Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man betala en trafik biljett

Det finns inget värre än när man ser ett par röda och blå lampor i backspegeln. Även om du vet att du drivit gränsen lite för långt och brutit en trafik lag, tycker ingen att behöva betala för en trafik biljett. Väl här är några tips på hur du kan betala det snabbt och gå vidare med ditt liv. Saker du behöver
Trafik biljett
Visa fler instruktioner
1

Flip biljetten över och läsa på baksidan av det. De flesta biljetter kommer att få kontaktuppgifter på baksidan av biljetten. Läs avsnittet som säger något i stil med "om du vill erkänna sig skyldig." Det är ett hårt sätt att uttrycka det, men om du betalar trafik biljett, är det i huvudsak vad du gör. Läs instruktionerna som avser det här avsnittet.
2

betala din trafik biljett via telefon. Detta är särskilt populär i storstäderna nu. Det är vanligtvis ett avgiftsfritt telefonnummer på baksidan av biljetten. Bara ringa och följa maningen. Mot slutet av samtalet, kommer du bli ombedd att ange ditt kreditkort info. Efter att de har accepterat betalning, se till att du får ett bokningsnummer om det finns ett problem ner linjen.
3

Skriv en check för att betala trafik biljett. De flesta människor brukar få hem, hem och haw att de fick biljetten, och sedan ta sin check bok ut. Det enda du måste se upp för här är att du skriver en check från ett personligt konto och inte ett företag (för de av er som driver eget företag.) Också noga med att inkludera ditt namn och biljetten stämning numret på checken. Skicka det tillbaka till angiven adress. Då ska du följa ditt lönekonto för att se till att kontrollen försvinner. På datorn
4

Log och betala trafik biljett. Vissa städer, särskilt de större, erbjuder något som kallas "trafik skola." I gengäld för att ta trafik skolan (mot en avgift), kommer biljetten räknas inte för din försäkring. Detta, naturligtvis, betyder inte att du inte behöver betala böterna. När du loggar in, kommer det att uppmana dig att ange ett kreditkort, som det kommer att ta betalt för både trafik skolan och biljetten.
5

Gå till tingshuset och betala personligen. På baksidan av trafik biljett, kommer du att få veta vilket domstolsbyggnad du kan uppträda vid att bestrida biljetten. På tingshuset, kan du också betala för ditt brott. Detta beror på att många människor som går till rättegång över en trafik biljett förlora, därför att de är mer än glad att samla in pengar direkt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149755.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.