Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vilka stater har DMV ömsesidighet med New Jersey?

Många stater i USA har enats om att straffa dålig körning inte bara i sin egen stat, men även i andra stater. En av de metoder för att säkerställa korrekt körbeteende var elimineringen av flera förare som tilldelats till en individ. För att hålla förare är ansvariga för sitt eget beteende, har många stater undertecknat ömsesidiga avtal för att straffa dem som bryter trafikreglerna out-of-state. New Jersey har undertecknat de två stora ömsesidiga avtal, Compact Körkort och den utländska Violator Compact. Den Körkort Kompakt

Denna kompakta, kort sagt, kräver att stater straffa sina förare som begått motorfordon kränkningar i andra stater. Detta var ett försök att lägga enhetlighet över stater och hyllades idén om ett körkort och en chaufför rekord. De flesta av de delstater i USA har undertecknat denna kompakta. De enda länderna som inte ingår i denna kompakta är Georgia, Massachusetts, Michigan, Tennessee och Wisconsin. New Jersey följer detta, men endast bedömer 2 poäng till din licens snarare än den punkt kostnaden om samma brott hade begåtts i New Jersey.
Utländska Violator Kompakt

De stater antog utländska Violator Compact 1977. Denna kompakta föreskriver att om en out-of-state bilist biljett och vägrar att betala eller ta itu med biljetten, att hemmet staten kommer att upphäva sitt körkort tills situationen är löst. Det garanterar också att utlänningar har rättssäkerhet och ger dem samma rättigheter som invånarna. Det omfattar inte parkering, stående, motorväg viktgräns, och Hazmat kränkningar. De flesta stater har undertecknat detta, med endast Alaska, Kalifornien, Michigan, Montana, Oregon och Wisconsin inte är undertecknat.
Den utländska Violator Kompakt

National Driver Registret spår allvarliga trafikförseelser. Alla stater, oavsett komprimerar, använda detta system. Om en stat avbryter din licens för en allvarlig trafikförseelse, kommer ditt namn att vara på denna lista. Exempel på brott som kommer att få din licens sätta på National Driver registret är övertygelsen om bilkörning under påverkan (DUI) eller rattfylleri (DWI).
Slutsatser
< p> New Jersey har undertecknat både Compact Körkort och utländska Violator Kompakt och, som sådan, New Jersey hedrar eventuella förseelser i ett undertecknat tillstånd. Men bara för att en stat är inte undertecknat någon av de komprimerar inte betyda att New Jersey kommer att ignorera trafikförseelser i dessa stater. New Jersey kan ha bilaterala ömsesidiga avtal med denna stat utanför den kompakta ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149955.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.