Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att bestrida en biljett Traffic Light

Trafik biljetter utfärdas för att främja säker körning, men ibland du känner att du inte förtjänar biljetten. Trafik biljetter kan vara dyrt och kränkningar är ofta inte ditt fel. Om du har haft oturen att få en biljett trafikljus, kan du bestrida biljetten. Du kan vinna fallet om du inte har ett rekord av trafik biljetter och inte köra vårdslöst på tiden. Instruktioner
-personen Trial
1

Betala alla nödvändiga borgen obligationer.
2

inte erkänna sig skyldig personligen genom att gå till domstol om det datum som anges på biljetten . Domstolen kommer att schemalägga ett datum för rättegången.
3

Delta domstol på planerat datum. Klä formellt. Förklara lugnt och försiktigt till domaren och polisen varför avgiften borde slopas. Beskriv händelserna från din synvinkel. Beskriv trafikförhållanden som kan ha tvingat dig att gå igenom korsningen ett hår för sent, till exempel en förare bakom dig rida din svans. Om vägen var isiga och hala du skulle ha gjort ett bra beslut att inte plötsligt stannar. Beskriv alla väderförhållanden som kan ha gjort sikten svår. Fråga huruvida en kamera kan felaktigt ha tidsbestämda. Berätta för dem om det fanns några skäl till att du har fastnat i mitten av korsningen när ljuset blev rött. I de flesta stater, om du redan var i korsningen när ljuset blev rött, kan du inte vara biljetten. Undvik att vara oförskämd eller anklagande.
4

Presentera några foton, teckningar eller bevis som kommer att stödja ditt fall. Ta ett foto från officerens perspektiv. Om de hade någon blockerat sikten alls, kan detta hjälpa dig att vinna ditt fall. Om din biljett har utfärdats på grund av trafikljuskamera fånga, ta bilder av några träd eller andra hinder som kan ha blockerat din syn på ljuset. Forskning juridiska gult ljus tid för din stad. Gå tillbaka till scenen och tiden det gula ljuset för att se till att det inte är olagligt tidsinställd. Om du är icke skyldig, kommer din bail bond återbetalas och biljetten böter kommer att utelämnas. Genom Mail
5


Trial Betala alla nödvändiga borgen obligationer.

6

inte erkänna sig skyldig per post genom att skriva ett brev till domstolen anger din vädjan. Inkludera biljetten numret i brevet. Också begära en rättegång genom en skriftlig förklaring Form. Maila det till domstolen adress som anges på biljetten. De kommer att skicka tillbaka en rättegång genom en skriftlig förklaring Form tillbaka till dig.
7

Fyll i Trial genom en skriftlig förklaring Form. Beskriv tydligt händelserna från din synvinkel och varför avgiften borde slopas. Prata om din historia av goda körvanor, och framför allt göra det klart om du aldrig har fått en biljett trafikljus innan. Inkludera några foton, teckningar eller bevis som kommer att stödja ditt fall.
8

tillbaka blanketten med angiven återlämningsdatum. Domaren kommer att pröva ditt ärende och skicka in din dom per post. Om du är icke skyldig, kommer din bail bond återbetalas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149798.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.