Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man en varning i stället för en biljett

Det bästa sättet att inte få en biljett är att lyda lagen. Men inte alla av oss följa detta råd. Vad ska du göra när stoppas av ljus i rött och blått? Saker du behöver
Radarvarnare
Visa fler instruktioner
1

ihåg att poliser är människor. Men ännu viktigare, de är poliser, och de har troligen sett varje taktik du ska tänka på. Inte alla taktik fungerar på alla snutar.
2

Vet hastighetsgränsen. Pleading okunnighet kommer bara irritera cop. Och
3

Visa respekt vara artig. Om du känner dig mobbad eller illa, inte argumentera eller prata tillbaka, få cop badge nummer och ringa ett samtal eller skriva ett brev när du kommer hem
4

inte komma ur. din bil om bett till.
5

Håll händerna i sikte. Officerare har skjutits i vad som ursprungligen verkade vara en rutinmässig trafik stopp. Snuten kommer inte uppskatta någon rota omkring under sätet eller i handskfacket när han eller hon närmar sig bilen.
6

Rulla ner rutan innan officer kommer till din bil, särskilt om du ha tonade rutor. Slå på din inre ljus om det är mörkt ute för att visa att du har något att dölja.
7

Lämna din säkerhetsbältet spännas eller riskerar du en biljett för det också. Om det spände när du dras över, är det bättre att i smyg lägga den på innan du drog över än att göra det när bilen har stannat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149742.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.