Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man på en avbetalningsplan för att betala av mitt Traffic Ticket

Oavsett vad trafikförseelse är , är biljetten nästan alltid kommer att vara dyr . Om du får en trafik biljett , kanske du upptäcker att du inte har råd med det genast . Om detta inträffar måste du ta reda på om du kan betala av trafik biljett på en avbetalningsplan . Även om detta inte alltid är tillgänglig i alla områden , är det värt ett skott för att göra vissa undersökande . Detta kan hjälpa dig att undvika sena betalningar och eventuellt större böter . Instruktioner
1

Titta på din trafik biljett . Det kommer att bli ett telefonnummer för länet eller tingsrätt kontor där biljetten härstammar från .
2

Ring upp numret på biljetten och gör din väg genom den operativa tjänsten tills du är ansluten till en operatör .
3

Fråga operatören om någon betalning planer The Court erbjuder . Operatören kommer att berätta för dig om det här alternativet görs tillgänglig . Om inte , berättar operatören du vill kämpa biljetten och inrätta en domstol datum .
4

framträda inför domaren på banan dagen . Det finns inget behov av en advokat . Berätta domaren du försöker inte kämpa biljetten men att du inte har råd med hela klumpsumma och ber om en avbetalningsplan . Mer än sannolikt , är domaren kommer att ordna en avbetalningsplan eller i värsta fall ge dig en förlängning på din biljett .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149806.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.