Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vad är ett rörligt kränkning?

När blåljusen blinkar bakom ditt fordon i rörelse, är det dags att stanna upp och vänta på att officeren att berätta varför du blev stoppad. Låt oss säga att officeren informerar dig om att radarn registrerat din bil fortkörning. Du inser att du kommer sannolikt att få en trafik biljett. Det är ett rörligt kränkning. Vad är ett rörligt kränkning?

Ett rörligt kränkning definieras som all trafik brott som begåtts medan fordonet är i rörelse. Det är en standard som används av körkort kontor över hela USA för att utvärdera en individs färdhistorik. Rörliga kränkningar är inspelade på en individs körning poster, och många stater permanent eller tillfälligt återkalla ett körkort om föraren har samlat ett visst antal rörliga kränkningar i ett år. I vissa stater är antalet överträdelser före suspension två, men som skiljer sig från stat till stat.
Hastighetsöverträdelser

En av de vanligaste rörliga kränkningar är fortkörning . Brottsbekämpande myndigheterna kan utfärda ett rörligt kränkning biljett till alla förare fångade köra över hastighetsgränserna. Om föraren som fick en sådan stämning pläderar skyldig eller dömd i trafiken domstol, kommer föraren rekord speglar citatet och förarens försäkring priser kan öka.
Bristande försäkringsbevis

Många stater anser inte att ha försäkringsbevis som ett annat rörligt kränkning. Om en tjänsteman drar en förare över och begär försäkringsbevis, enligt lag föraren är skyldig att visa ett sådant bevis. Underlåtenhet att fordonets försäkring kort kan leda till ett rörligt biljett kränkning. Addera Köra en stoppskylt i Red Light

Köra en stoppskylt eller rött ljus är en annan typ av rörliga kränkning. Förare som fångas kör en röd lampa kan få ett rörligt kränkning biljett. Dessa dagar, är trafiken videokameror som används vid vissa korsningar för att registrera förarens platta nummer när de bryter mot rött ljus. Fotot används som bevis mot föraren. Anses ofta vara en allvarlig rörligt kränkning
Construction Site hastighetsöverträdelse

disobeying byggarbetsplatsen hastighetsgränser. I vissa stater är det bra för ett sådant brott fördubblats. På grund av riskerna med fortkörning på bygg-områden, många stater anser sådana brott allvarligare än fortkörning i nonconstruction områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149786.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.