Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Konstiga trafikregler

I Alabama är det olagligt att köra med förbundna ögon. I Alaska är det olagligt att köra med en hund bunden till toppen av din bil. Det är något med trafik som tar fram det galna i människor - även lagstiftare. Dessa konstiga trafikregler är inte begränsad till bara en region i landet, eller ens att bara amerikaner. Södra Lagar

sydstatare har ett rykte om galna lagar och trafikregler är inget undantag. I Sarasota, Florida, kommer du att bötfällas $ 78 för att slå en fotgängare. I Dublin, Georgia, är det olagligt att köra igenom en lekplats, och i Marietta, Georgia, är det olagligt att spotta ur en rörlig bil eller buss, men det är OK från lastbilar.

Cape Coral, Florida, du kan inte parkera en pickup framför en fastighet som du inte äger och hela Florida om du binder en elefant eller en alligator till en parkeringsautomat du måste mata mätaren precis som om du hade parkerat en bil där. I Tennessee är det olagligt skjuta något djur från en bil i rörelse - utom valar. I Virginia Beach, Virginia, och överallt i Texas, om du ertappas för rattfylleri alla i bilen som är berusade förluster deras licens. Addera Västra Lagar

"Wild, Wild West" har sin andel av galna trafiklagar. I Glendale, Arizona, är det olagligt att köra bil i omvänd - så parkering kräver noggrant övervägande. I Kalifornien är det olagligt för en bil utan förare att överskrida 60 mph. I Oregon, kan du få en biljett om din bildörr är öppen "längre än nödvändigt."

Du kan inte köra en bil i Redlands, Kalifornien såvida det inte finns en man med en lykta går framför det. I Nevada är det olagligt att rida en kamel på motorvägen. I Denver, Colorado, kan du inte köra svarta bilar på söndag och det är olagligt att antasta en bil i Clinton, Oklahoma.
Den övriga landet
< p> Resten av landet har trafiklagar som är lika konstigt. I Bloomfield, Connecticut, är det olagligt att äta i bilen. Det är olagligt att köra på gas i Youngstown Ohio. I Rhode Island är du skyldig att ge en "signal" när man passerar ett annat fordon, och det är mot lagen att passera en häst i Indiana.
Utländska lagar

Amerikaner är inte bara människor med vansinniga trafiklagar. I Luxemburg, måste du ha vindrutetorkare på din bil, men du behöver inte ha en vindruta. I Montreal, får du inte parkera en bil på ett sådant sätt att det blockerar din egen uppfart. I Singapore, är du inte tänkt för att komma inom 164 meter från en fotgängare korsar gatan. Du kan inte tvätta bilen på söndag i Schweiz, och kvinnor i Saudiarabien fortfarande inte tillåtet att köra bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149855.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.