Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vad som utgör ett rörligt kränkning?

Drivrutiner citeras för att flytta kränkningar på en regelbunden basis. Den vanligaste rörliga kränkning är fortkörning. Även om en förare kommer bara tre eller fyra miles över hastighetsbegränsningen, han bryter mot lagen och kommer att ges ut en biljett ska han dras över. Rörliga kränkningar är desamma i varje stat, men böter kommer att variera. Definition

Ett rörligt kränkning är en överträdelse av en trafik lag när fordonet är i rörelse. Ett rörligt kränkning kan vara allt från att köra en stoppskylt för rattfylleri. Om din bil inte är i rörelse när brott sker, är det inte ett rörligt kränkning. Ett exempel skulle vara parkering i en brand körfält.
Konsekvenser

Moving överträdelser biljett och är straffbart enligt lag. Olika typer av rörliga kränkningar kommer med olika straff. Köra ett rött ljus eller en stoppskylt kommer att resultera i en biljett för föraren av fordonet, så länge föraren av fordonet har inga utestående teckningsoptioner. Rattfylleri kommer att resultera i en omedelbar arrestering
Effekter

Moving kränkningar såsom en fortkörningsböter hanteras enkelt:. Föraren måste betala böter i samband med biljett. Poäng läggs på licens av ticketed föraren. Varje förare med mer än 20 poäng kommer automatiskt att förlora sin licens. Förare som får fortkörningsböter kan ta en online-förarens kurs, mot en avgift, som kommer att förhindra att poäng från att läggas på sin licens under förutsättning att föraren inte har redan tagit online-kurs redan detta år.
Underlåtenhet att Betala Biljetter |

biljetter ska betalas inom 60 dagar från utfärdandet. Underlåtenhet att betala böterna för ett rörligt kränkning kommer att resultera i en arresteringsorder utfärdas och en domstol datum för vilket du skall inställa sig.
Varning

mest gripande kränkningar inte kräver en domstol utseende förutsatt böterna betalas inom utsatt tidsram. Allvarliga rörliga kränkningar, såsom rattfylleri, smitning från en olycka och att köra under påverkan av droger kommer att resultera i en omedelbar arrestering och en förutsättning domstol utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149833.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.